Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Caveman dieet meest gezochte dieet op internet

Mooi & Gezond nieuws

Caveman dieet meest gezochte dieet op internet

27 december 2013
Deel met je vrienden
 
Caveman dieet meest gezochte dieet op internet
Het Caveman dieet is in 2013 het meest gezochte dieet op internet. Het uitgangspunt van het ‘oerdieet’ is om te eten als vroeger. Gebruikers wordt aanbevolen extreem veel vlees te eten, zoals jagers en verzamelaars vroeger deden. Het is een voedingspatroon waarin veel eiwitten en weinig koolhydraten worden gebruikt. 
 

Oerdieet in Amerika populair

Het eetpatroon is vooral onder Amerikanen populair, zo blijkt uit gegevens van Google. Onder anderen Miley Cyrus en Jessica Biel hebben het strenge vleesregime gebruikt om kilo’s te verliezen, zo meldt Daily Mail.
 

Juice Cleanse

Op de tweede plaats staat de sapreinigingsmethode Juice Cleanse, waarvoor de gebruiker meerdere sappen per dag drinkt als maaltijd. Gwyneth Paltrow is fan van deze manier van afvallen.
Het mediterrane dieet, wat voornamelijk bestaat uit groenten, fruit, vis, olijfolie, noten en af en toe een glas wijn, eindigt op een derde plek.
 

Limonadedieet

Het controversiële Maste Cleanse dieet (ook wel het limonadedieet), wordt daarna het meest gezocht op Google. Hierbij volgt de gebruiker een tiendaags plan waarbij tot twaalf keer per dag een cocktail mag worden gedronken van vers citroensap, ahornsiroop en cayennepeper. Voor het slapen gaan wordt een laxerende thee aanbevolen. Zangeres Beyoncé heeft gebruik gemaakt van deze ontgiftingskuur toen ze tien kilo moest afvallen voor de film Dreamgirls.
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017