Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Crowdfundcampagne succesvolle behandelmethode...

Mooi & Gezond nieuws

Crowdfundcampagne succesvolle behandelmethode (ex)borstkankerpatiënten

04 juni 2015
Deel met je vrienden
 
Crowdfundcampagne  succesvolle behandelmethode (ex)borstkankerpatiënten
Ondernemer en huidtherapeute Lucette Vermeijden (28) lanceert een crowdfundcampagne om de behandelmethode van Nazorg Borstkanker in heel Nederland beschikbaar te maken. De nazorg van borstkanker houdt namelijk veel meer in dan uitsluitend medische zorg.
 

Nazorg Borstkanker

Lucette Vermeijden richtte drie jaar geleden haar praktijk Nazorg Borstkanker in Haarlem op. De behandelmethode van de praktijk laat (ex-)borstkankerpatiënten aantoonbaar sneller herstellen, maar is vooralsnog niet in heel Nederland bereikbaar en is ook nog niet opgenomen in het pakket bij zorgverzekeraars. Om dit te realiseren gaat Vermeijden een lingerielijn ontwikkelen voor (ex-)borstkankerpatiënten: Jolie Care. Deze lijn zal de financiële basis vormen om haar droom waar te maken.
 

Steun van lingeriemerk Sapph

Lingeriemerk Sapph zal Vermeijden ondersteunen bij het ontwerp en de productie van Jolie Care. Daarnaast  hebben onder andere Jan van Bodegom (oprichter en directeur Alexander Monro Borstkankerziekenhuis), Sabine Uitslag (ex-Tweede Kamerlid CDA en voorzitter NVH), Sasja Leenders (CEO Sapph) en Kyra Marcopoulus (CEO Kyra & Co) zitting genomen in de adviesraad.
 

Investeer nu

Ook jij kunt Jolie Care een handje helpen. Ga naar https://www.crowdaboutnow.nl/joliecare en zorg dat 170.000 vrouwen met borstkanker zich beter én mooier voelen.
 
foto: Lucette Vermeijden                             
 
Bron: She PR & Marketing
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017