Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Curves Vriendinnenloop: samen wandelen tegen bo...

Mooi & Gezond nieuws

Curves Vriendinnenloop: samen wandelen tegen borstkanker

24 september 2015
Deel met je vrienden
 
Curves Vriendinnenloop: samen wandelen tegen borstkanker
Curves, de grootste fitnessketen ter wereld voor vrouwen, maakt zich ook dit jaar weer sterk voor de strijd tegen borstkanker tijdens de Curves Vriendinnenloop voor Pink Ribbon op zaterdag 3 oktober. Loop je mee?
 

Geld voor onderzoek

Iedereen kent helaas wel iemand in zijn of haar omgeving die met borstkanker te maken heeft gekregen. Dit jaar wordt er gewandeld met als doel geld in te zamelen voor onderzoek voor jonge vrouwen met borstkanker. Zij hebben vaak nóg meer ziektelast omdat afwijkingen moeilijker te vinden zijn en er vaker aanvullende behandelingen als chemo- en/of hormoontherapie nodig zijn. Een heel goed doel dus. 
 

Waar en wanneer?

De tocht gaat op 3 oktober om 10.00 uur van start. Curves leden en vriendinnen lopen dan 7 of 12 kilometer door Utrecht. Deelname kost € 12, waarbij een Curves/Pink Ribbon rugzakje en een lunch inbegrepen is. De loop vormt het begin van een maand waarin Curves nog veel meer activiteiten en acties organiseert om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Pink Ribbon. Een goed initiatief!
 
Geef je op via curves.nl/vriendinnenloop.
 
Bron: WE PR
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017