Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>'Getekende wenkbrauw is ergste beautyblunder'

Mooi & Gezond nieuws

'Getekende wenkbrauw is ergste beautyblunder'

22 januari 2014
Deel met je vrienden
 
'Getekende wenkbrauw is ergste beautyblunder'
Onnatuurlijke, geëpileerde en daarna met wenkbrauwpotlood weer bijgetekende wenkbrauwen worden gezien als de ergste beautyblunder. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.
 

Uit de mode

De geëpileerde en bijgetekende wenkbrauwen waren een tijd in de mode, maar zijn nu weer volledig uit de gratie, zo blijkt uit een onderzoek onder duizend vrouwen. Dat meldt de Daily Mail. Ruim 21 procent van de ondervraagde vrouwen noemde de bijgetekende wenkbrauwen als ergste beautyblunder. De ondervraagde vrouwen geven de voorkeur aan volle, natuurlijke wenkbrauwen, zoals die van Cara Delevingne en Kate Middleton.
 

Slordig aangebracht

Slecht uitgewerkte foundation, waardoor bij de kaaklijn te zien is waar de foundation ophoudt, wordt door 20 procent van de ondervraagden gezien als beautyblunder. Slordig aangebrachte zelfbruiner eindigt met 16 procent op de derde plaats.
 
Concealer op de lippen wordt door 9 procent gekozen en eindigt daarmee op de vierde plaats, gevolgd door te sterk geëpileerde wenkbrauwen die ruim 8 procent van de stemmen krijgen. Overdreven veel mascara krijgt 6 procent van de stemmen en te veel poeder wordt door 4 procent van de vrouwen genoemd.
 

Negatieve indruk

Bijna 80 procent van de ondervraagde vrouwen heeft een negatieve indruk van vrouwen met slecht aangebrachte make-up. Ruim 22 procent wil zelfs niet omgaan met een vrouw die slecht is opgemaakt.
De helft van de ondervraagde vrouwen is van mening dat een vrouw met slordige make-up zichzelf niet weet te presenteren.
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017