Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Gezondheidsenquête 2014: we eten te weinig groe...

Mooi & Gezond nieuws

Gezondheidsenquête 2014: we eten te weinig groente, fruit en vis

30 april 2015
Deel met je vrienden
 
Gezondheidsenquête 2014: we eten te weinig groente, fruit en vis
Resultaten van de Gezondheidsenquête 2014 laten zien dat we nog altijd te weinig groente, fruit en vis eten. Veel Nederlanders hebben baat bij een aanvulling in de vorm van een voedingssupplement.
 

Te weinig groente, fruit en vis

200 gram groente en 2 stuks fruit per dag en wekelijks 2 keer vis. Aanbevelingen die door velen niet worden gehaald, terwijl deze producten vol voedingsstoffen zitten die onmisbaar zijn voor een goede gezondheid. Een aanvulling is dus welkom. 
 

Voedingssupplementen

Lukt gezond eten even niet? Raad dan voedingssupplementen in de vorm van een multivitamine of visolie aan. Inmiddels gebruikt bijna de helft van de Nederlanders al een supplement als aanvulling op de gewone voeding. Daarnaast zijn er nog genoeg situaties wanneer een beetje extra ondersteuning welkom is. Denk bijvoorbeeld aan intensief sporten, zwangerschap, een vegetarisch dieet of medicijngebruik. De informatiegids ‘Nut & Veiligheid vitamines en mineralen’ vertelt daar meer over. 
 
Bron: NPN
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017