Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Informatiegids Nut & Veiligheid

Mooi & Gezond nieuws

Informatiegids Nut & Veiligheid

26 februari 2015
Deel met je vrienden
 
Informatiegids Nut & Veiligheid

Over het nut en veilig gebruik van voedingssupplementen met extra vitamines en mineralen is veel tegenstrijdige, vaak ongenuanceerde berichtgeving. Dat roept vragen op bij de consument. NPN wil gedegen informatie geven. Deze nieuwe informatiegids laat zien wanneer een voedingssupplement voor de gezondheid een nuttige aanvulling is.

In de gids Nut & Veiligheid vitamines en mineralen wordt uitgelegd in welke situaties de behoefte aan voedingsstoffen verhoogd is. En wanneer (hoge doseringen) vitamines en mineralen kunnen bijdragen aan een optimale gezondheid. De gids bevat een handig overzicht van alle vitamines en mineralen, met informatie over gezondheidseffecten en veilige doseringen. Alle informatie is beknopt en eenvoudig geschreven voor consumenten.

Verspreiding van de gids vindt plaats via het netwerk van aangesloten bedrijven, via advieswinkels en therapeuten. Tevens is de informatie online beschikbaar op www.kiesvoorietsextra.nl, het platform met onafhankelijke informatie over voedingssupplementen. NPN wil ook met dit platform consumenten gedegen informatie bieden die hen helpt een weloverwogen keuze te maken voor een voedingssupplement.

 

Bron: NPN
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017