Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Inhoud toilettas duurder dan vrouwen denken

Mooi & Gezond nieuws

Inhoud toilettas duurder dan vrouwen denken

23 juli 2013
Deel met je vrienden
 
Inhoud toilettas duurder dan vrouwen denken
Vrouwen schatten dat de inhoud van hun toilettas gemiddeld ruim 60 euro waard is. In werkelijkheid blijkt dat meer dan 180 euro te zijn. Dat blijkt uit een onderzoek van een Britse hotelketen onder 3000 volwassenen. De Britten geven jaarlijks meer dan 16 miljard euro uit aan toiletartikelen, zo meldt de Daily Mail. Ruim 80 procent van de ondervraagden zegt echter niet te weten hoeveel hij of zij uitgeeft aan cosmetica. 
 
De kosten zijn zo hoog omdat zowel mannen als vrouwen zich nauwelijks nog wassen met water en zeep. De meeste ondervraagde mensen gebruiken dagelijks een speciaal reinigingsproduct, gevolgd door een of meerdere gezichtscrèmes.
 

Serum

Van de ondervraagde mannen zegt de helft dat hij speciale reinigers, crèmes en serums op hun huid gebruikt. Eén op de vier gebruikt producten van merken die in de markt zijn gezet voor vrouwen.
De helft van de Britten heeft twee compleet gevulde toilettassen. Ze worden thuis gebruikt, maar gaan ook mee naar het werk, de sportclub of het vakantieadres. Een derde van de vrouwen zegt dat de toilettas het belangrijkste onderdeel van haar bagage is. 
 

Parfum

Eén op de vijf vrouwen besteed regelmatig meer dan 50 euro aan een pot crème en bezit zo’n tien flessen parfum en eau de toilette. Eenzelfde percentage koopt voor de vakantie graag een extra luxe product, als een extra cadeautje aan zichzelf.
De keten deed het onderzoek nadat in de 521 hotels die ze bezitten gedurende een jaar ruim 100.000 toilettassen waren achtergebleven. De keten is veel tijd kwijt aan het terugbezorgen van de cosmetica. Eén klant gaf ruim 100 euro uit aan een koerier om een toilettas met een inhoud van meer dan 1200 euro op te halen.
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017