Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Lock me up: opgesloten voor Free a Girl

Mooi & Gezond nieuws

Lock me up: opgesloten voor Free a Girl

21 april 2016
Deel met je vrienden
 
Lock me up: opgesloten voor Free a Girl

Zakenvrouw 2016 en eigenaresse van Difrax, Vivienne van Eijkelenborg, laat zich op woensdag 18 mei a.s. 12 uur lang opsluiten in Restaurant Las Palmas in Rotterdam voor de actie Lock me up - Free a Girl. 

Aandacht voor kinderprostitutie

Een maand geleden stond Vivienne stralend naast Koningin Maxima toen ze de 35ste Prix Veuve Clicquot Zakenvrouw van het jaar 2016 kreeg uitgereikt. Binnenkort zit ze voor 12 uur in een hokje van 1 bij 2 meter. 

“Duizenden meisjes over de hele wereld hebben deze keuze niet en voor mij is deze vrijwillige opsluiting een perfecte manier om aandacht te vragen voor kinderprostitutie” aldus de drijvende kracht achter Difrax, marktleider in babyflessen en fopspenen én Zakenvrouw van het jaar 2016.

Veiling

Naast een vrijwillige opsluiting zullen er via de persoonlijke deelnemerspagina van Vivienne unieke items worden geveild om zoveel mogelijk geld op te halen. Alle acties en veilingen zijn te volgen via: https://www.freeagirl.nl/lockmeup/deelnemers/vivienne-van-eijkelenborg/

Lock me Up

De landelijke actie van Free a Girl loopt van 18 tot 22 mei. Vivienne is niet de enige die zich laat opsluiten; meer dan 200 deelnemers zullen 12 uur lang zitten in hokjes die symbool staan voor de bordeelhokjes in India, waar jonge meisjes worden vastgehouden en gedwongen worden tot prostitutie. 

Doel

Vorig jaar heeft de actie ruim € 417.000 opgebracht. Een prachtige opbrengst waarmee Free a Girl haar bevrijdingsteams financiert en uitbreidt om nog meer meisjes uit de bordelen te bevrijden en mensenhandelaren veroordeeld te krijgen. 

 
Bron: Difrax
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017