Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Look Good... Feel Better: schoonheidsspecialist...

Mooi & Gezond nieuws

Look Good... Feel Better: schoonheidsspecialisten verwennen mensen met kanker

27 augustus 2015
Deel met je vrienden
 
Look Good... Feel Better: schoonheidsspecialisten verwennen mensen met kanker

Op maandag 5 oktober vindt de eerste nationale Look Good…Feel Better-dag plaats. Schoonheidsspecialisten door het hele land geven belangeloos verwenbehandelingen aan mensen met kanker.

Ondersteuning

Het thema van deze dag, ‘Geef een glimlach cadeau’, heeft als doel om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. De dag wordt georganiseerd door stichting Look Good…Feel Better en ondersteund door ANBOS (Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging) en de Nederlandse Cosmetica Vereniging.

Een goed gevoel

Wie er goed uitziet, voelt zich beter. Fijn als nog meer mensen met kanker dit ervaren.  Daarom worden met deze actie zo veel mogelijk schoonheidsspecialisten en hun klanten uitgenodigd om ‘een glimlach cadeau te geven’.

Meld je aan!

Voor € 25,- kopen klanten van deelnemende schoonheidsspecialisten een cadeaubon voor een dierbare met kanker en doneren hiermee direct aan stichting Look Good…Feel Better. Schoonheidsspecialisten kunnen zich aanmelden via de speciale button op www.lookgoodfeelbetter.nl. Hun naam wordt dan vermeld op de actiewebsite.

 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017