Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Maand van de slaap

Mooi & Gezond nieuws

Maand van de slaap

27 oktober 2014
Deel met je vrienden
 
Maand van de slaap

De dagen zitten propvol. En ook ’s avonds razen we door. We gaan sporten, werken (stiekem) nog wat, volgen discussies via WhatsApp en reageren op de mail. En vlak voordat we naar bed gaan, kijken we nog die spannende thriller op televisie…. Vlak voor onze nachtrust begint, stellen we ons bloot aan allerlei prikkels. Dat past prima bij onze maatschappij. Maar past het ook bij ons lichaam? Nee. Zeker niet. Het is één van de valkuilen, als het aankomt op beter slapen.

Weer lekker slapen

Lekker inslapen, goed doorslapen en eindelijk eens uitslapen. Steeds meer mensen hebben daar moeite mee. Een derde van alle mensen in Nederland heeft slaapproblemen en het aantal mensen met slaapklachten neemt zelfs toe. Hoog tijd daar wat aan te doen! De A.Vogel Maand van de slaap geeft een maand lang inspirerende informatie, feiten en fabels over slaap en praktische tips om lekker te slapen, zodat je weer fit opstaat.

Maand van de slaap

  • Vanaf maandag 27 oktober 2014 ontvangen aanmelders een maand lang, iedere week twee e-mails vol met informatie en inspiratie voor een goede nachtrust.
  • Iedere week heeft een ander thema, omdat lekker slapen iets heel persoonlijks is. Doel van de maand is om te kijken wat voor jou persoonlijk werkt.
  • De tips kunnen een week lang getest worden.
  • In een speciaal gecreëerd slaapdagboek kunnen scores bijgehouden worden. Zo weet je na een maand precies wat wel en wat niet werkt.
  • Na een maand stel je zelf het perfecte slaapritueel in een handomdraai samen.
Bron: GezondNu.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017