Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Mammapoli Maastricht UMC+ winnaar Libelles Goud...

Mooi & Gezond nieuws

Mammapoli Maastricht UMC+ winnaar Libelles Gouden Borstbeeld 2015

05 oktober 2015
Deel met je vrienden
 
Mammapoli Maastricht UMC+ winnaar Libelles Gouden Borstbeeld 2015
Ook dit jaar reikte tijdschrift Libelle het Gouden Borstbeeld uit. Dit keer aan het mammateam van het borstkankercentrum van Maastricht.
 

Gouden Borstbeeld

Het Gouden Borstbeeld is een aanmoediging voor een persoon of instelling met bijzondere verdiensten in de borstkankerzorg. Libelle laat hiermee zien hoe enorm de ziekte leeft onder de lezers. Daarnaast wil het blad via deze prijs mensen in de zorg in het zonnetje zetten, en laten zien hoeveel moois en goeds zij dagelijks verzetten. 
 

Aandacht voor zorg en onderzoek

De prijs is dit jaar voor het borstkankercentrum van Maastricht UMC+ vanwege hun aandacht voor menselijke zorg én onderzoek. Het centrum maakt gebruik van opvallend vernieuwende technieken. Zo worden hier –als enige ziekenhuis in Nederland– alle mogelijke borstreconstructies uitgevoerd, inclusief de uitzonderlijke operatie waarbij de borst gevoel kan behouden. Daarnaast vindt op het gebied van klinische genetica alleen in dit centrum Pre-implantatie Genetische Diagnostiek (PGD) plaats, en wordt onderzoek gedaan naar de noodzaak van schildwachtklieroperaties. 
 
Bron: Sanoma
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017