Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Masterclass ByTOM Sebastian

Mooi & Gezond nieuws

Masterclass ByTOM Sebastian

11 juli 2013
Deel met je vrienden
 
Masterclass ByTOM Sebastian

Tom Sebastian zal dit jaar 2x een Masterclass van drie dagen geven aan professionele make up artists die verdieping zoeken in hun vak en voor degene die interesse hebben in make up en de basiskennis visagie beheersen. Tom zal met 2 kleine groepen werken zodat hij veel persoonlijke aandacht kan geven.

Tom Sebastian: "In de 25 jaar dat ik in het Beauty vak zit, heb ik veel geleerd van nationale & internationale celebrities, modellen en collega's. Naast mijn reguliere cursussen die ik geef aan het NTI, wordt mij geregeld gevraagd om verdieping, de volgende stap in visagie. Met deze Masterclass gaan we dieper en intenser in op meer dan make up alleen."

In de 3-daagse Masterclass komen vele facetten aan bod o.a. het versterken van je vaardigheden, nieuwe technieken en je eigen signatuur creëren. Tevens wordt er aandacht gegeven aan zaken waar een make up artist tegenaan loopt: het werven van klanten, social media, netwerken, portfolio opbouw en het realiseren van je persoonlijke doelstellingen.
 
De Masterclass vindt plaats in het walhalla van make up: Backstage op de Rozengracht. In deze Masterclass worden gastdocenten uitgenodigd o.a. Annechien, senior make up artist van Make Up Studio, zij zal samen met Tom op een dagdeel hun visie laten zien van Beauty in de toekomst. De professionals kunnen, naast hun eigen materialen, gebruik maken van de producten van Make Up Studio.  
 
Data:
  • 19-20-21 augustus 2013 van 10:00 tot 16:00 uur
  • 22-23-24 augustus 2013 van 10:00 tot 16:00 uur
Kosten € 395,- voor drie dagen (excl. lunch en overnachtingen)
 
Wil jij in aanmerking komen voor deze Masterclass? Stuur je motivatie en eventuele portfolio naar office@tomsebastian.nl met als onderwerp Masterclass.

 

Bron: Tom Sebastian
Website: www.tomsebastian.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017