Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>'Meer dan de helft van de mannen gebruikt dagcr...

Mooi & Gezond nieuws

'Meer dan de helft van de mannen gebruikt dagcrème'

24 januari 2014
Deel met je vrienden
 
'Meer dan de helft van de mannen gebruikt dagcrème'
Meer dan de helft van de mannen gebruikt dagcrème en 29 procent kijkt nooit naar sport op de televisie. Dat blijkt uit een onderzoek van het Amerikaanse tijdschrift Esquire.
 

De 'normale' man

Het tijdschrift onderzocht wat een 'normale' man doet en ondervroeg daartoe duizend lezers over hun gewoonten. Iets meer dan de helft van de ondervraagden voelt zich 'normaal’, maar zegt soms vreemde dingen te doen. Zo’n 44 procent vindt het zelfs niet belangrijk om 'normaal' te zijn. 
Uit het onderzoek bleek onder meer dat mannen gevoeliger zijn dan wordt gedacht. Ruim 37 procent van de ondervraagde mannen zegt de afgelopen maand te hebben gehuild. 
 

Seks

De helft van de mannen drinkt nooit meer dan twee alcoholische drankjes en 34 procent doet dat slechts een of twee keer per week. 
Van de ondervraagden heeft 45 procent een of twee keer per week seks, 19 procent drie keer of meer en 20 procent heeft helemaal geen seks. Ruim 54 procent heeft nooit een rollenspel in bed gespeeld en 63 procent doet niet aan sexting. Zo’n 37 procent van de mannen vindt het niet leuk om naar een stripclub te gaan. 
 

IJdel

De helft van de mannen heeft drie tot vijf paar jeans en 56 procent gebruikt een gezichtscrème. Verder blijken mannen niet ijdel. Bijna 20 procent heeft ooit een concealer gebruikt en slechts 4 procent had ooit een spray tan. Slechts een kwart heeft ooit een manicure gehad. Wel koopt het overgrote deel liever een auto dan kleding. 
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017