Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Nederlands Bodylab.nl strikt Jennifer Lopez

Mooi & Gezond nieuws

Nederlands Bodylab.nl strikt Jennifer Lopez

09 juni 2016
Deel met je vrienden
 
Nederlands Bodylab.nl strikt Jennifer Lopez

De Amerikaanse actrice en gezondheidsfanaat Jennifer Lopez wordt de komende maanden het gezicht van het sportvoedingsmerk Bodylab. Zij gaat in de nieuwe lijn sportvoeding- en gezondheidsproducten voor vrouwen promoten.

Een rolmodel

Waarom J-Lo? Omdat zij een echt rolmodel is, vindt CEO Loek Postma van Bodylab.nl. “Ze is 46 jaar oud, maar nog steeds een van de fitste vrouwen die er op de wereld rondlopen. Ze leeft voor fitness en gezonde voeding." 

Sportvoeding en levensstijl

Bodylab bestaat sinds 2001 en verkoopt zijn producten inmiddels in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De sportvoedingsmarkt maakt de laatste jaren enorme sprongen. Het aantal vrouwen dat zich hiervoor interesseert groeit hard. Postma: “Vooral fitheid wordt meer gewaardeerd. Je ziet een verschuiving van afslanken naar de wil om fit en gezond te zijn. Dat is wat vrouwen aanspreekt en waar wij op in willen spelen.” 

Een goede match

Die nieuwe beeldvorming van broodmager naar fit en goedgevormd past volgens Postma perfect bij Jennifer Lopez. Daarbij sluiten ook haar idealen aan bij een gezond en fit leven. Lopez zelf zegt vrouwen te willen inspireren en heeft voor Bodylab.nl gekozen vanwege hun holistische benadering. “Het is niet een oplossing in een flesje. Het is geen afslankdieet. Het is een onderdeel van een gezonde leefwijze zodat je metabolisme net zo hard werkt als jij. Het is een manier om van je lichaam te houden.”

Vier nieuwe producten

De komende tijd gaat J-Lo vier producten van Bodylab promoten: het start pakket 14 Day Jumpstart Kit, het proteïnedrankje Tastyshake, de Pre Workout en de kruidentabletten van Metabolise.

 
Bron: ANP Pers Support
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017