Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Nieuw online platform: Mom's Health

Mooi & Gezond nieuws

Nieuw online platform: Mom's Health

14 maart 2016
Deel met je vrienden
 
Nieuw online platform: Mom's Health

Moeders en vrouwen die een gezonde levensstijl voor haarzelf en haar gezin nastreven, kunnen vanaf nu terecht op het online platform Mom’s Health. Praktische tips, artikelen en video’s laten zien hoe het ook met weinig tijd mogelijk is om gezond te leven. 

Druk, druk, druk

Een gezinsleven, een carrière en een druk sociaal leven… er blijft vaak maar weinig echte me-time over. Mom’s Health heeft als doel drukke moeders en vrouwen te inspireren met praktische tips. Hoe kun je bijvoorbeeld in korte tijd een gezonde, lekkere maaltijd op tafel zetten? Hoe sport je zo effectief mogelijk en hoe zie je er na een onderbroken nacht toch fris en fruitig uit? 

Online platform

De content van Mom’s Health bestaat uit inspirerende artikelen en video’s (Mom’s Health TV) met aandacht voor het lichaam, voeding, sport, zwangerschap, kinderen, ontspanning en beauty. Experts als Vivian Reijs, Renée Vervoorn en andere experts delen dagelijks praktische tips voor een gezonde lifestyle. 

Oprichters

Oprichters Karin Boon en Yaelle Alkobi hebben een succesvolle onderneming en een gezin en weten als geen ander dat die gezonde lifestyle soms best een uitdaging kan zijn. Met experts op het gebied van fitness, voeding, afvallen, psyche, zwangerschap en beauty is het Mom’s Health team klaar om de Nederlandse moeder te motiveren tot een gezonde lifestyle.

 
Bron: Spotlight PR & Events
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017