Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>NIVEA SUN en Thomas Leveritt gaan samenwerking aan

Mooi & Gezond nieuws

NIVEA SUN en Thomas Leveritt gaan samenwerking aan

11 juni 2015
Deel met je vrienden
 
NIVEA SUN en Thomas Leveritt gaan samenwerking aan
Het huidverzorgingsmerk en de kunstenaar willen consumenten op een bijzondere manier bewust maken van de gevaren van UV-stralen en het belang van goede zonbescherming. Dit doen ze met een wel heel bijzondere camera.
 

UV-stralen en zonbescherming

Er zijn nog steeds veel te veel mensen die hun huid niet goed genoeg tegen de zon beschermen. Dit komt vooral omdat men niet voldoende op de hoogte is van de schadelijke effecten van UV-stralen en de gunstige werking van zonnebrandcrème. Hierom staat een speciale UV-camera centraal in de huidige campagne van NIVEA. 
 

How the sun sees you

De UV-camera, bekend van de video ‘How The Sun Sees You’ van kunstenaar Thomas Leveritt, laat effecten van zonlicht op de huid zien, die met het blote oog niet waarneembaar zijn. Leveritt ziet in de samenwerking met NIVEA een kans om nog meer mensen bewust te maken van de gevaren van UV-licht. 
 

Take care out there

NIVEA SUN heeft samen met Thomas Leveritt een eigen video gemaakt. In ‘Take care out there’ worden strandgangers op een positieve manier op de effecten van de zon op de huid gewezen. Ook is goed te zien hoe NIVEA Sun zonnebrandcrème de huid beschermt. Een eyeopener! Je kunt de video hier bekijken. 
 
Bron: PorterNovelli
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017