Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Nutricia: steeds minder Chinese opkopers babyme...

Mooi & Gezond nieuws

Nutricia: steeds minder Chinese opkopers babymelkpoeder

30 mei 2016
Deel met je vrienden
 
Nutricia: steeds minder Chinese opkopers babymelkpoeder

Volgens de Nederlandse producent van babymelkpoeder Nutricia zijn er steeds minder Chinese opkopers van babymelkpoeder. Nu de vraag vanuit het buitenland afneemt, lopen ouders volgens Detailhandel Nederland minder vaak tegen lege schappen aan. Dit meldt Algemeen Dagblad. 

Hoge kwaliteit

Oorzaak van de grote vraag naar Nederlandse babymelkpoeder was de hoge kwaliteit ervan. Handelaren kochten zoveel producten op, dat Nederlandse ouders nog maar één of twee pakken tegelijk konden kopen. Nu de fabrikant rechtstreeks aan een Chinese webshop levert tegen lagere tarieven dan de handelaren, lijken veel Chinezen de Nederlandse voorraad niet meer aan te boren.

Minder incidenten

Een goede ontwikkeling, want nu zijn er ook minder incidenten waar winkelpersoneel en klanten last van hebben. Voorheen was de voorraad zo klein, dat er 's ochtends vroeg al rijen voor de winkels stonden om de melkpoeder te bemachtigen voordat de voorraad weer op was.

 
Bron: Nationalezorggids.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017