Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Philips introduceert slaperigste website ooit

Mooi & Gezond nieuws

Philips introduceert slaperigste website ooit

29 maart 2016
Deel met je vrienden
 
Philips introduceert slaperigste website ooit

In het kader van World Sleep Day lanceert Philips SendMeToSleep.com. Met deze website wil het merk het bewustzijn van obstructief slaapapneu en andere slaapstoornissen bevorderen en slechte slapers aan een betere nachtrust helpen.

Slaperige content

Op SendMeToSleep.com vind je een verzameling aan video's en ander beeldmateriaal voor slechte slapers en voor mensen die kampen met een chronisch slaaptekort, mogelijk als gevolg van een onderliggende slaapstoornis. Philips laat zo zien dat het zich blijft inzetten voor mensen met een slaapstoornis. 

Schadelijk

Een nachtje slecht slapen is niet schadelijk, een chronisch slaaptekort echter wel. Maar hoe vaak komt dat eigenlijk voor? Ruim 100 miljoen mensen wereldwijd lijden aan obstructieve slaapapneu (OSA). Als er geen diagnose wordt gesteld, wat bij 80% gebeurt, kan dat vervelende gevolgen voor de gezondheid hebben.

Niet normaal

Dr. Mark Aloia, Senior Director van het Philips-onderdeel Global Clinical Research: “Er zijn nog steeds veel mensen met de klassieke symptomen van OSA, zonder dat de bijbehorende diagnose is gesteld. Vaak komt dit doordat mensen gewoon niet weten dat het niet normaal is om slecht te slapen.”

 
Bron: Philips
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017