Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Promo-actie Erkend Specialist in Zelfzorg groot...

Mooi & Gezond nieuws

Promo-actie Erkend Specialist in Zelfzorg groot succes

02 juli 2015
Deel met je vrienden
 
Promo-actie Erkend Specialist in Zelfzorg groot succes
Op 13 juni startte de zelfzorg promo-actie. Doel van de actie was het belang van verantwoord gebruik van geneesmiddelen, goed advies en daarmee ons drogistenkeurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg te promoten bij het winkelend publiek. 
 

Activiteiten

Een enthousiast promotieteam van CBD-medewerkers en 4 drogisten stond een dag lang in de grote Marktstraat in Den Haag waar allerlei activiteiten te doen waren. Van meedoen aan een kennisspel tot op de foto met de mascotte. 
 

Positieve reacties

De drogisten in het promotieteam waren enthousiast over de belangstelling en de positieve reacties van omstanders. “Mensen zijn mondig, denken dat ze veel weten en geen advies nodig hebben omdat ze van alles op internet kunnen vinden. Maar als je met ze in gesprek gaat over geneesmiddelengebruik, zien ze de meerwaarde van een persoonlijk advies toch wel in. Sommigen voorbijgangers wisten zelf al heel veel maar er waren er ook die echt niets wisten en zich daar niet eens van bewust waren”, aldus een van de drogisten. 
 

Herhaling

Al met al is de drogist als zelfzorgspecialist goed onder de aandacht gebracht. Een actie waarvan zeker gekeken wordt of het herhaald kan worden in andere steden. 
 
Foto’s van de geslaagde dag zijn te bekijken op de facebookpagina Werken in de drogisterij
 
Bron: Centraal Bureau Drogisterijbedrijven
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017