Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Rimmel London start samenwerking met tv-zender TLC

Mooi & Gezond nieuws

Rimmel London start samenwerking met tv-zender TLC

27 augustus 2013
Deel met je vrienden
 
Rimmel London start samenwerking met tv-zender TLC
Rimmel gaat samenwerken met tv- zender TLC in het nieuwe tv-programma ‘TLC Make-up’. Beauty blogger Cynthia Schultz – beter  bekend als Miss Lipgloss beantwoordt  vanaf 30 september de leukste vragen tijdens ‘TLC Make-up’. In het nieuwe programma laat Cynthia in korte tutorials zien hoe je stap voor stap de perfecte beauty look creëert. Vanaf vanaf vandaag kunnen kijkers hun make-up vragen stellen via http://www.tlc.nl/tlcmakeup. Hiermee maken ze kans op een prachtig make-up pakket van Rimmel London.
 

Miss Lipgloss

Cynthia Schultz begon op haar zestiende met bloggen en is oprichtster van de populaire beautyblog MissLipgloss.nl. Cynthia was de allereerste Nederlandse beautyblogger en blogt over mode en lifestyle maar vooral over make-up. Haar blog trekt dagelijks tussen de 40.000 en 50.000 unieke bezoekers. Schrijven was iets wat ze als klein meisje al geweldig vond en de combinatie van schrijven en de interesse voor beauty maakt haar blog zo onderscheidend en uniek! Elke dag plaatst Cynthia op haar blog minimaal één bericht met tips, testjes en trends over beauty.
 
Rimmel is trots op deze samenwerking tussen TLC en Miss Lipgloss. ‘TLC Make-up’ is vanaf maandag 30 september te zien op TLC.
Bron: Coty Beauty Press
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017