Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Rita Ora maakt make-upcollectie voor Rimmel

Mooi & Gezond nieuws

Rita Ora maakt make-upcollectie voor Rimmel

13 september 2013
Deel met je vrienden
 
Rita Ora maakt make-upcollectie voor Rimmel
Zangeres Rita Ora gaat samen met cosmeticamerk Rimmel een gelimiteerde make-upcollectie op de markt brengen. De collectie, die onder meer lipsticks en nagellak zal bevatten, komt in het voorjaar van 2014 in de winkel.
 

Inspiratiebron

"Rita gebruikt de straten van Londen als inspiratiebron voor haar muziek, net zoals wij ze gebruiken als inspiratie voor onze make-upproducten", aldus Friedemann Schmid van Rimmel. "In deze collectie combineren we de invloed van Londen met de stijl van Rita."
 

Droom

"Toen ik opgroeide hield ik al van Rimmel en daarom vindt ik het erg leuk om met ze samen te werken", zegt Ora tegen de Britse editie van Vogue. "Ik ben geobsedeerd door make-up en speel graag met verschillende kleuren. Mijn eigen collectie maken is een droom die uitkomt." 
 

Kate Moss

Eerder creëerde Kate Moss een make-upcollectie voor het cosmeticamerk. Zowel Moss als Georgia May Jagger zijn te zien in campagnes van Rimmel.
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017