Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Sabrina Starke lanceert Self Esteem song

Mooi & Gezond nieuws

Sabrina Starke lanceert Self Esteem song

05 november 2013
Deel met je vrienden
 
Sabrina Starke lanceert Self Esteem song
Wereldwijd voelen meisjes zich onzeker over hun uiterlijk. Deze onzekerheid zorgt ervoor dat maar liefst 60% van de meisjes stopt met de dingen die ze leuk vinden*. Met het internationale Self Esteem programma heeft Dove als doelstelling het negatieve zelfbeeld van meisjes te verbeteren. Zangeres Sabrina Starke zet zich als ambassadrice in voor het programma en ontwikkelde samen met Dove en meisjes van SKVR Dans een bijzondere video rondom haar lied ‘Toss me a dream’. In dit lied - door Sabrina Starke zelf geschreven - staat zelfvertrouwen en het najagen van dromen centraal. Met de lancering van deze officiële Self Esteem song, met bijbehorende video, is de november Self Esteem maand officieel van start gegaan.
 

Self Esteem maand

Tijdens de jaarlijkse november Self Esteem maand wil Dove bewustzijn creëren voor de problematiek die bij meisjes speelt en zoveel mogelijk moeders, docenten en jongerenbegeleiders oproepen om samen met hun dochters en leerlingen in gesprek te gaan over het onderwerp. Hiertoe ontwikkelde Dove speciale workshopmaterialen, die gratis te downloaden zijn op www.nl.dove.com/nl
 

Ambassadrices

Naast Sabrina Starke zetten drie andere inspirerende vrouwen zich in voor het Self Esteem programma: Vilna van Betten (life coach), Marvy Rieder (topmodel en presentatrice) en Fabienne Chapot (oprichter tassenlabel Fab.). Fabienne ontwierp speciaal voor het programma een Fab. tasje, dat in november bij Etos gratis verkrijgbaar is. 
Bron: WvH Communicatie
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017