Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Slaap je mooi met de Beauty Pillow

Mooi & Gezond nieuws

Slaap je mooi met de Beauty Pillow

25 juni 2015
Deel met je vrienden
 
Slaap je mooi met de Beauty Pillow
Wakker worden zonder een ontploft kapsel en slaapvouwen in je gezicht: het kan! Met het satijnen Beauty Pillow kussensloop slaap je je mooi. Dit zijn de redenen waarom je niet meer zonder zo’n zijdezacht kussensloop kan.
 

Fijn voor haar

Slapen op satijn zorgt ervoor dat je iedere ochtend ontwaakt met een glanzende haardos zonder klitten. Klinkt goed! Daarnaast blijft een geföhnd kapsel langer in model, blijven haarstukken en extensions beter op hun plek en wordt het haar minder snel vet. 
 

Een gladde huid

De Beauty Pillow zorgt niet alleen voor beter zittend haar, ook je huid ondervindt voordelen. Slaapvouwen in het gezicht krijgen geen kans, rimpeltjes vervagen, puistjes en acné verminderen en een vurige rode huid krijgt de kans te kalmeren.
 

Koel kussen

De satijnen Beauty Pillow blijft gedurende de nacht lekker koel. Fijn voor vrouwen met nachtelijke opvliegers, of mannen die last hebben van een klam hoofd tijdens het slapen. 
 

Anti-allergeen

Ook kinderen (en volwassenen) met een allergie voor huisstofmijt en pollen kunnen profijt hebben bij de Beauty Pillow. Satijn heeft namelijk bewezen anti-allergeen te zijn: door het fijne weefsel
kunnen huisstofmijt en pollen zich niet nestelen.
 
De Beauty Pillow is bij kapsalons, wellnesscenters, beautysalons en onlineshops verkrijgbaar in allerlei kleuren en kost € 22,95. Bij aankoop van een Beauty Pillow steun je ook nog eens een goed doel, namelijk Asante Childrens Home in Naivasha in Kenia.
 
Bron: JPR Communicatie
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017