Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Succesvolle Curves Vriendinnenloop voor borstka...

Mooi & Gezond nieuws

Succesvolle Curves Vriendinnenloop voor borstkanker

12 oktober 2015
Deel met je vrienden
 
Succesvolle Curves Vriendinnenloop voor borstkanker
Om op een sportieve manier geld op te halen voor borstkankeronderzoek organiseerde Curves, een fitnessketen voor vrouwen, afgelopen zaterdag een Vriendinnenloop. Een groot succes.
 

650 deelnemers

In totaal liepen maar liefst 650 Curves leden en vriendinnen 7 of 12 kilometer. De tocht startte met een minuut stilte, waarbij iedereen stil stond bij haar reden om mee te lopen. Een emotioneel moment voor velen. Het doel van de dag was dubbel actief; lopen voor de Stichting Pink Ribbon én voor de eigen gezondheid. 
 

Doel

De opbrengsten gaan dit jaar naar onderzoek voor jonge vrouwen met borstkanker. Zij kampen vaak met een nóg grotere ziektelast. Zo zijn afwijkingen moeilijker te vinden en krijgen jonge vrouwen vaker aanvullende behandelingen als chemo- en/of hormoontherapie. Ook is de kans op terugkeer bij jonge vrouwen groter en heeft het vaker overlijden tot gevolg. 
 

Actief inzamelen

Naast de wandeltocht zijn de Curves vestigingen druk bezig om nog meer geld op te halen, bijvoorbeeld door spinning marathons en persoonlijke donaties.
 
Ook doneren? Dat kan hier.
 
Bron: WE PR
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017