Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Tip: App SkinVision gratis te downloaden in mei

Mooi & Gezond nieuws

Tip: App SkinVision gratis te downloaden in mei

07 mei 2015
Deel met je vrienden
 
Tip: App SkinVision gratis te downloaden in mei
Uit onderzoek uitgevoerd door Euromelanoma blijkt dat 54 procent van de Europese sterfgevallen als gevolg van huidkanker voorkomen had kunnen worden. Online tool SkinVision kan helpen om huidkanker in een vroeg stadium op te sporen. Maar hoe werkt het?
 

Bewustwording

SkinVision helpt gebruikers bewust te worden van de gevaren van huidkanker. Gebruikers kunnen foto’s maken van afwijkingen van de huid en deze bewaren in hun eigen galerie, zodat ze veranderingen goed in de gaten kunnen houden. Mensen kunnen zo zelf actief zijn in het controleren van hun gezondheid.
 

Analyse

Daarnaast analyseert de app moedervlekken en beoordeelt ze. De online tool geeft ze een rode, gele of groene score. Kenmerken van onnatuurlijke groei kunnen wijzen op een melanoom of niet melanome huidkanker (code rood). Ook kan aangegeven worden of er verder onderzoek nodig is (code geel). In beide gevallen wordt de patiënt verwezen naar een dermatoloog. 
 
SkinVision is de gehele maand mei gratis te downloaden in de app store.
 
 
Bron: SkinVision
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017