Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Twintig jaar last van 'bad hair day'

Mooi & Gezond nieuws

Twintig jaar last van 'bad hair day'

25 juni 2013
Deel met je vrienden
 
Twintig jaar last van 'bad hair day'
De gemiddelde vrouw heeft drie dagen per week last van een 'bad hair day'. Gedurende haar hele leven zijn dat 7.332 dagen, omgerekend zo’n 20 jaar. Dat blijkt uit een Brits onderzoek.
 

Depressief door 'bad hair day'

Tachtig procent van de vrouwen voelt zich met meest zelfverzekerd, mooi en aantrekkelijk als haar haren goed zitten, zo blijkt uit een onderzoek van een Britse reiswebsite onder 2.000 vrouwen. Dat meldt Female First.
De ondervraagde vrouwen zeggen zo’n drie keer per week last te hebben van een 'bad hair day’. In totaal hebben de vrouwen gedurende hun hele leven zo’n 7,332 dagen last van slecht zittend of vallend haar. Omgerekend is dat 20 jaar.
De vrouwen zeggen dat ze vier uur en 26 minuten chagrijnig en depressief zijn als ze een 'bad hair day' hebben. Ook zeggen ze minder zelfvertrouwen te hebben op zo’n dag.
 

Föhnen

Daarnaast blijkt uit het onderzoek dat Britse vrouwen graag het kapsel willen van beroemdheden als Cheryl Cole, Holly Willoughby, Kelly Brook, Kate Middleton and Kim Kardashian.
Een vijfde van de vrouwen gaat elke week naar de kapper om haar haren te laten wassen en föhnen. Ze geven daar wekelijks zo’n 40 euro aan uit. In totaal wordt er in Groot-Brittannië jaarlijks ruim 138 miljoen euro in kapsalons uitgegeven.
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017