Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Vernieuwde website met tips en adviezen van tan...

Mooi & Gezond nieuws

Vernieuwde website met tips en adviezen van tandartsen

04 november 2015
Deel met je vrienden
 
Vernieuwde website met tips en adviezen van tandartsen
Allesoverhetgebit.nl, met tips en advies van tandartsen voor patiënten, is vernieuwd. Patiënten vinden op deze website antwoord op vragen over verzorging van en pijn en aandoeningen in de mond. 
 
De website, een initiatief van de beroepsvereniging van tandartsen KNMT, biedt informatie over mogelijke behandelingen en geeft inzicht in de kosten en de rekening van de tandarts. Er is ook aandacht voor preventie, met tips om het gebit en de mond gezond te houden. 
 

Handig voor en na tandartsbezoek

De site is niet alleen handig vóór een bezoek aan de tandarts, maar ook erna.  Want uit onderzoek blijkt dat mensen minder dan de helft onthouden van wat een arts tijdens een consult vertelt. Zo werkt de website ondersteunend voor tandartsen en patiënten; met extra uitleg in aanvulling op de persoonlijke consulten. Ook voor andere zorgverleners is de website een handig hulpmiddel om patiënten naar door te verwijzen. 
 
Bron: Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT)
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017