Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Voornemens waar maken bij Fit For Free

Mooi & Gezond nieuws

Voornemens waar maken bij Fit For Free

07 januari 2016
Deel met je vrienden
 
Voornemens waar maken bij Fit For Free

Januari is dé maand waarin iedereen enthousiast met zijn of haar goede voornemens aan de slag gaat. Voor velen betekent dat sporten en gezond eten. Nederlanders willen gemiddeld zo’n negen kilo kwijt, maar of dit ook lukt?

Maar liefst 29% is binnen een kwartaal wel weer klaar met zijn goede voornemen, blijkt uit onderzoek van Fit For Free onder 1000 Nederlanders, uitgevoerd door Panel Wizard.

Redenen

De redenen waarom we willen afvallen of onze conditie willen verbeteren lopen uiteen. Van jezelf fitter voelen (80%), stress verminderen (50%) en zelfverzekerder zijn, tot goed voor de dag komen in zwemkleding (11%) en zelfs indruk maken tussen de lakens (7%). Ondanks dat haakt zeker de helft van de mensen af vanwege een gebrek aan motivatie. Fit For Free helpt hen met de introductie van Wall of Goals.

Wall of Goals

De Wall of Goals is een muur in alle 78 vestigingen, waar leden hun sportdoel op kunnen vereeuwigen om gemotiveerd te blijven. "Wij vinden het belangrijk dat mensen de vrijheid voelen om hun eigen doel na te streven", vertelt Ronald van Hasselt van Fit For Free. "Geen doel is te klein of te groot, te relaxed of te sportief. Je hoeft niet de New York Marathon te lopen en bent niet verplicht om een sixpack te trainen."

 
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017