Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>'Vrouw bezit voor 2.300 euro aan beautyproducten'

Mooi & Gezond nieuws

'Vrouw bezit voor 2.300 euro aan beautyproducten'

14 mei 2013
Deel met je vrienden
 
'Vrouw bezit voor 2.300 euro aan beautyproducten'

Vrouwen hebben gemiddeld voor een waarde van meer dan 2.300 euro aan producten in hun badkamer staan, waarvan eenvijfde nog nooit gebruikt is. Zo blijkt uit onderzoek onder 500 Britse vrouwen, uitgevoerd in opdracht van een make-upwinkel. Het bedrag is opgebouwd uit ongeveer 65 flesjes, tubes en potjes, met een gemiddelde waarde van 36 euro per stuk. 

Een achtste bezit voor meer dan 3.500 euro aan beautyproducten en 3 procent heeft voor een waarde van bijna 6.000 euro in de badkamer staan.
 

Gebruik

Bijna eenzesde - 387 euro waard - wordt regelmatig gebruikt. Eenvijfde van de producten is onaangeraakt, hoewel de ondervraagden aangeven deze niet weg te durven gooien omdat ze bang zijn dat ze ze ooit nodig zullen hebben.
 

Opruimen

Toch ruimen de meeste vrouwen hun badkamerkastje ieder jaar op, tegenover een op de acht die het alleen doen wanneer ze verhuizen. 
Ondanks de hoeveelheid producten die vrouwen gemiddeld al bezitten, geeft meer dan een op de tien vrouwen toe minstens eens per maand iets nieuws te kopen, terwijl ze dat niet nodig hebben, zo meldt Daily Mail.
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017