Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>'Vrouw laat zich na een maand make-uploos aan p...

Mooi & Gezond nieuws

'Vrouw laat zich na een maand make-uploos aan partner zien'

17 oktober 2013
Deel met je vrienden
 
'Vrouw laat zich na een maand make-uploos aan partner zien'
Het duurt vier weken voordat vrouwen zich bij hun nieuwe vriend zelfverzekerd genoeg voelen om zonder make-up te verschijnen. Dit blijkt uit een onderzoek, waarvoor 2.000 vrouwen ondervraagd zijn.
 

Minder zelfverzekerd

Zes op de tien vrouwen wil er zeker van zijn dat haar toekomstige partner genoeg van haar houdt, voordat ze zich zonder make-up laat zien. Twintig procent van de vrouwen is er zelfs van overtuigd dat haar partner geschokt zou zijn door het verschil. De ondervraagde vrouwen zeggen zich minder aantrekkelijk en zelfverzekerd te voelen zonder make-up op hun gezicht. Daarnaast zeggen ze zich dan kwetsbaarder te voelen, meldt de Daily Mail. 
 

Opstaan

Eén op de drie vrouwen is er van overtuigd nu niet dezelfde partner te hebben gehad, als ze hem aanvankelijk make-up vrij had ontmoet. Een aantal vrouwen geeft toe in de eerste weken ’s ochtends eerder op te staan om zich op te maken voordat haar geliefde wakker wordt.
 

Afspraakje

Gemiddeld besteden de vrouwen veertig minuten om zich klaar te maken voor een afspraakje. Een derde van de vrouwen is ervan overtuigd dat een afspraakje nergens toe leidt op het moment dat ze een potentiële partner al in een vroeg stadium haar 'ware gezicht' zou laten zien.
32 procent van de vrouwen vindt het daarnaast verschrikkelijk om voor collega’s zonder make-up te verschijnen. De grootste angst van een derde van de vrouwen is het tegenkomen van een ex-partner zonder make-up op.
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017