Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Vrouwen aan de lustpil?

Mooi & Gezond nieuws

Vrouwen aan de lustpil?

04 juni 2013
Deel met je vrienden
 
Vrouwen aan de lustpil?
Volgens presentator Matthijs van Nieuwkerk is dit een begin van een nieuw tijdperk voor vrouwen: de lustpil voor vrouwen, ofwel de vrouwelijke variant van de viagra. Weg zijn dan de smoesjes als hoofdpijn, zorgen etc. als je even geen zin hebt in seks, want dan neem je toch gewoon een pilletje?
 

Lybrido en Lybridos

Adriaan Tuiten, ceo van Emotional Brain, is de uitvinder van de lustpil voor vrouwen. In het tv-programma De Wereld Draait Door vertelt hij over zijn ontdekking. "Het gaat eigenlijk om twee pillen, Lybrido en Lybridos. De ene pil is bestemd voor vrouwen die lijden aan geen zin in seks hebben, omdat hun brein ongevoelig is voor seks. En de andere pil is voor vrouwen die een remsysteem hebben ontwikkeld. Dus die een moralistische opvoeding hebben gehad of die slechte ervaringen hebben met mannen."
 

Goedkeuring

De New York Times is laaiend enthousiast over de vinding en wijdde er onlangs een groot artikel aan op hun site en krant. De pil moet nog langs een aantal loketten om goedgekeurd te worden, maar de vooruitzichten zijn positief. Het zou zo maar kunnen zijn dat de pillen in 2016 bij de apotheek verkrijgbaar zijn.
 

Meedoen aan onderzoek

Rond juni/juli start Emotional Brain met nieuwe onderzoeken. Hiervoor zijn zij op zoek naar vrouwelijke deelnemers:
  • Vrouwen met klachten op seksueel gebied
  • Vrouwen zonder klachten op seksueel gebied
U kunt op deze manier meehelpen aan de ontwikkelingen en nieuwe inzichten op het gebied van deze problematiek. Kijk voor meer informatie op www.lybrido.nl
 

 

Bron: Emotional Brain, Telegraaf
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017