Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Vrouwen slapen regelmatig met make-up op

Mooi & Gezond nieuws

Vrouwen slapen regelmatig met make-up op

25 juni 2013
Deel met je vrienden
 
Vrouwen slapen regelmatig met make-up op
Zo’n 48 procent van de vrouwen gaat gemiddeld één keer per week naar bed met haar make-up nog op. Dat blijkt uit een nieuwe Brits onderzoek onder 778 vrouwen.
 

'Geen zin meer om te reinigen'

Een derde van de ondervraagden in een onderzoek van een Britse online cosmeticawinkel geeft toe zeker twee keer per week met make-up op naar bed te gaan. Dat meldt Female First. Het overgrote deel van de vrouwen zegt dat ze na een avond uit en een paar drankjes geen zin meer heeft om haar gezicht schoon te maken. De meeste vrouwen zeggen dat ze weten dat het slecht is om de make-up ’s nachts te laten zitten. De helft van de vrouwen is bang dat ze er sneller oud uit gaan zien door te slapen met make-up op.
 

Puistjes

Een derde van de vrouwen zegt last te krijgen van puistjes als ze de make-up er ’s avonds niet afhalen en eveneens een derde krijgt last van een droge, rode huid. Ruim 13 procent krijgt last van afbrekende wimperharen.
De meeste ondervraagde vrouwen zeggen dat het nog geen tien minuten duurt om hun gezicht ’s avonds schoon te maken. Ze gebruiken daarbij twee of drie producten. Toch heeft de helft minstens één keer per week geen zin in het schoonmaakritueel. 
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017