Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Wat doe jij om fit en gezond te blijven in de w...

Mooi & Gezond nieuws

Wat doe jij om fit en gezond te blijven in de winter?

24 december 2015
Deel met je vrienden
 
Wat doe jij om fit en gezond te blijven in de winter?

Op 21 december is de winter aangebroken; de periode waarin Nederlanders zich het minst fit voelen. Ons energieniveau bereikt een dieptepunt en we zijn vaker ziek. Toch blijkt uit onderzoek van het Florida Department of Citrus dat de helft van de Nederlanders in de winter geen extra actie onderneemt om fit en gezond te blijven. Zonde!

Fit blijven met Florida Grapefruit

De gouden tip volgens Florida Department of Citrus? Superfruit Florida Grapefruit. Deze bom van vitamine C is van november tot maart in Nederland verkrijgbaar en nog niet heel bekend onder Nederlanders. Een stuk Florida Grapefruit bevat 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitamine C. Zo wordt aan je vitamientjes komen wel erg makkelijk!

Vitamines vinden

Bijna één op de drie Nederlanders heeft in de winter moeite om fruit te vinden dat veel vitamines bevat. We komen vaak uit op bananen, mandarijnen en appels, welke 20 tot 30 procent van de ADH vitamine C bevatten. Slechts 8 procent van de Nederlanders heeft weleens een Florida Grapefruit gegeten. Misschien eens proberen? 

Bron: Golin Nederland
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017