Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Zelfzorg.nl vernieuwd

Mooi & Gezond nieuws

Zelfzorg.nl vernieuwd

09 oktober 2015
Deel met je vrienden
 
Zelfzorg.nl vernieuwd

Sinds 1 september 2015 is de website Zelfzorg.nl vernieuwd. Bij alle teksten zijn afbeeldingen opgenomen, waardoor de bezoeker beter kan achterhalen van welke kwaal hij of zij last heeft. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van de vlekjesziektes waterpokken en de vijfde of de zesde ziekte. Door de verbeterde zoekfunctie is alle informatie over gezondheidsklachten en gezond blijven nog gemakkelijker te vinden.

Helemaal nieuw zijn de thema’s op de homepage van de website. Dit zijn dossiers waar je bijvoorbeeld terechtkunt voor alles rondom zwangerschap, kinderen of insectenbeten. Nog steeds staan op Zelfzorg.nl en in de app bij alle zelfzorgproducten de originele bijsluiters, zoals je die ook in de verpakking aantreft.

Gratis Zelfzorg-app

Niet alleen de website is in een nieuw jasje gestoken, ook de bijbehorende app (voor Android en iOS) is compleet herzien. Een mooi nieuw design, waardoor de functionaliteit nog beter naar voren komt. Adviseer de Zelfzorg-app ook aan je klant! Met de app kan de barcode van de verpakking van een zelfzorgmiddel worden gescand en de bijsluiter direct worden geraadpleegd zonder dat de verpakking geopend hoeft te worden.

 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017