Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>ZenZo Yoga weekenden: ultiem ontspannen

Mooi & Gezond nieuws

ZenZo Yoga weekenden: ultiem ontspannen

04 februari 2016
Deel met je vrienden
 
ZenZo Yoga weekenden: ultiem ontspannen
Laat alle stress uit het dagelijks leven lekker los en wordt helemaal zen tijdens de detox- en yogaweekenden aan zee van ZenZo Yoga. 
 
Vrouw met een missie
Voor oprichtster Monique Christiaans werkten detoxen en yoga zo goed, dat het haar missie is geworden om een plek te creëren waar mensen weer helemaal in balans kunnen komen. Die is er nu met de ZenZo Yoga weekenden aan zee, die begin maart van start gaan.
 

Balans aan zee

ZenZo Yoga helpt je bewuster in het leven te staan en meer te genieten. Tijdens het driedaagse programma komt van alles aan bod: van een detoxworkshop en een mindfulnesswandeling langs zee tot heerlijk ontspannen in de sauna of tijdens een massagebehandeling. Wedden dat je helemaal ontspannen thuis komt?
 

Voor iedereen

Van beginners tot fanatieke yogabeoefenaars: iedereen is welkom en zal persoonlijk begeleid worden tijdens dit weekend waar het even alleen om jou draait.
 
De ZenZo Yoga weekenden aan zee duren in totaal drie dagen en gaan 11 maart 2016 van start. Meer informatie vind je op www.zenzoyoga.nl.
 
Bron: SpotlightPR&Events
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017