Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Zenzo Yoga: yoga als lifestyle

Mooi & Gezond nieuws

Zenzo Yoga: yoga als lifestyle

07 juli 2016
Deel met je vrienden
 
Zenzo Yoga: yoga als lifestyle

Hoe meer je de gehele yoga lifestyle beoefent, hoe beter je de positieve uitwerking hiervan zult ervaren, vindt Zenzo Yoga in Zandvoort. Maar hoe doe je dat?

Combineren

Die lifestyle creëer je door yoga, bewegen én gezond eten met elkaar te combineren. Gezonde voeding is volgens Zenzo Yoga namelijk nog beter voor je in combinatie met yoga. Daarbij helpt yoga je lichaam weer om zich goed te ontgiften. Gezonder kan niet!

Gezond eten

We weten inmiddels allemaal wel wat dat ongeveer inhoudt. Toch heeft Zenzo Yoga nog een paar aanvullende tips waardoor je maaltijd nét wat gezonder wordt. Zo is het belangrijk je groenten niet te lang te koken, omdat anders de meeste vitaminen verloren gaan. Daarnaast helpt langzaam kauwen, eten met aandacht en een tafel die niet té vol met eten staat om eerder vol te zitten. Je maag heeft even de tijd nodig om aan te geven dat het vol zit. Rustig aan dus!

Ontgiften

Wist je dat yoga niet alleen goed is voor je spieren en de rust in hoofd? Bepaalde oefeningen (vooral die met twist) geven je buikorganen en nieren een diepe massage, waardoor gifstoffen worden afgevoerd. Vergeet daarom niet flink wat water te drinken na de les.

Yoga

Dan de yoga zelf. Die is bij Zenzo Yoga voor iedereen toegankelijk; beginner of gevorderde, man of vrouw. Meer informatie vind je op www.zenzoyoga.nl.

 
Bron: Spotlight PR & Events
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017