Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Accountvoorwaarden Lijfblad.nl

Accountvoorwaarden Lijfblad.nl

Algemene Voorwaarden Lijfblad.nl

Wanneer je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden is je account geactiveerd. Deze algemene voorwaarden zijn bindend voor iedereen die gebruik maakt van Lijfblad.nl. De voorwaarden mogen door Lijfblad.nl of H&B Multimedia b.v. ten alle tijden gewijzigd worden, de wijzigingen gaan in op het ogenblik dat de gewijzigde versie van de algemene voorwaarden op de website geplaatst wordt.

Account voorwaarden

  • Accounts geregistreerd door zogenaamde ‘bots’ zijn niet toegestaan.
  • Geef je echte naam, een geldig e-mailadres en andere gevraagde informatie op bij het aanmaken van je account, zodat de aanmeldingsprocedure voltooid kan worden.
  • Je account is persoonlijk. Het is niet toegestaan je account met meerdere personen te delen.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de handhaving van de veiligheid van je account en wachtwoord. Lijfblad of H&B Multimedia b.v. kan en zal niet aansprakelijk worden gesteld wanneer je dit niet naleeft.
  • Het gebruik van je Lijfblad.nl account is op eigen risico.
  • Het is niet toegestaan om Lijfblad.nl te wijzigen, aan te passen of te hacken.
  • Verbaal, fysiek, schriftelijke of andere misbruik zowel op de website als gericht aan de webredactie van Lijfblad.nl resulteren in een onmiddellijke beëindiging van je account.

Persoonlijke informatie

Alle informatie over jezelf worden enkel voor Lijfblad.nl gebruikt en zal niet worden doorgespeeld aan derden. Lijfblad.nl slaat je persoonlijke gegevens op voor het gebruik van je account. Net als andere webservices slaat Lijfblad.nl informatie op over je activiteiten op de website. Lijfblad.nl, Lijfblad of H&B Multimedia b.v. kunnen wel gebruik maken van je e-mailadres om je informatie te sturen die voor jou relevant is. Winkels worden automatisch toegevoegd aan de shoplocator op www.drogistindebuurt.nl.

Beëindiging

Het account kan op ieder gewenst moment stop gezet worden. Wanneer je account niet voldoet aan de algemene voorwaarden, behoudt Lijfblad.nl zich het recht om een account te beëindigen. Hiervan word je van te voren op de hoogte gesteld.

Lijfblad 6

Lijfblad 6 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB06-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017