Winacties

Doe mee met de leuke winacties en vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Wil jij dit jaar kans maken op een reischeque ter waarde van €2.500,-? Doe dan mee met alle winacties van dit jaar en vergroot je winkans! Want hoe vaker je meedoet aan onze jubileumacties, hoe meer kans je maakt op deze te gekke hoofdprijs.

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Website Kennistest Afbeelding

Kennistest insectenbeten

Muggen, mieren, steekvliegen, bijen, wespen en teken zijn weer volop aanwezig in de natuur en kunnen voor heel wat ongemak zorgen. In de Advieswijzer op pagina 20 lees je waar je op moet letten als je gebeten of gestoken bent en hoe je de aangedane plek moet behandelen. Tijd om je kennis te testen!

Test je kennis en win!
Lb0419 Therme

De vernieuwde antitranspirantlijnen van Therme

Therme biedt voor elk transpiratieprobleem en elke persoonlijke voorkeur een oplossing met haar premiumlijn antitranspirantproducten: de oplossing wanneer een gewone deodorant niet volstaat.

Om de vragen te kunnen beantwoorden lees je de volledige tekst op pagina 25 van Lijfblad 4.

Klik hier en win!
Website Kennistest

Voorgaande winacties

Wil jij kans maken op een reischeque ter waarde van €2.500,-? Doe dan ook mee met de voorgaande winacties en vergroot je winkans! Want hoe vaker je meedoet aan onze jubileumacties, hoe meer kans je maakt op deze te gekke hoofdprijs.

Winacties editie 1

Winacties editie 2

Winacties editie 3

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten