Winacties

Doe mee met de leuke winacties en vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Wil jij dit jaar kans maken op een reischeque ter waarde van €2.500,-? Doe dan mee met alle winacties van dit jaar en vergroot je winkans! Want hoe vaker je meedoet aan onze jubileumacties, hoe meer kans je maakt op deze te gekke hoofdprijs.

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Website Kennistest Afbeelding

Kennistest Vrouwelijke cyclus

Het is heel bijzonder om een meisje te zijn en vrouw te worden! Het betekent dat je het leven kunt doorgeven, dat je heel veel zult voelen en veel kunt meemaken in relatie tot andere mensen. Meisjes en vrouwen maken dingen mee die jongens en mannen nooit zullen ervaren. Hun lichaam werkt gewoon anders. Tijd om je kennis te testen!

Test je kennis en win!
Artikel Midalgan V2

Kennistest Midalgan Extra Warm + Magnesium

Magnesium is een belangrijk mineraal dat nodig is voor de vorming van botten en spieren. Het speelt een rol bij de overdracht van zenuwprikkels en een goede werking van de spieren. Als je gezond eet, krijg je er voldoende van binnen. Maar bij stijve, vermoeide of gespannen spieren en belaste gewrichten, kan het lichaam plaatselijk iets extra’s gebruiken. Weet jij hoe je Midalgan Extra Warm + Magnesium adviseert? Test je kennis en volg vanaf 23 september de cursus op Drogiweb!

Test je kennis!
Website Kennistest

Voorgaande winacties

Wil jij kans maken op een reischeque ter waarde van €2.500,-? Doe dan ook mee met de voorgaande winacties en vergroot je winkans! Want hoe vaker je meedoet aan onze jubileumacties, hoe meer kans je maakt op deze te gekke hoofdprijs.

Winacties editie 1

Winacties editie 2

Winacties editie 3

Winacties editie 4

Winacties editie 5

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten