Winacties

Doe mee met de leuke winacties en vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Artikel Winactie Self
Beauty without compromise!

Lijfblad mag namens SELF een groot pakket met producten weggeven! SELF is ontwikkeld voor iedereen die de best mogelijke huid- en haarverzorging wil, zonder een druppel kunstmatige chemicaliën. Wil jij kans maken? Beantwoord de vragen voor 20 oktober.

Maak kans!
Artikel Wauw Ik Word Vrouw

Wauw! Ik word vrouw! (2e druk)

Het boek Wauw! Ik word vrouw! is voor iedereen goed om te lezen, ook voor meisjes en jongens vanaf 11 jaar. Doe mee en beantwoord de 5 MC-vragen voor 20 oktober. Je maakt dan kans op een van de drie boeken die wij mogen weggeven!

Doe mee en win

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten