Winacties

Doe mee met de leuke winacties en vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Artikel Winactie Sunday Brush
Maak kans op een Sunday Brush

Zelfdoserende brush met SPF 50
Het zonnepoeder in de Sunday Brush reflecteert de zonnestralen, blijft op de huid liggen en wordt niet opgenomen door de huid. Het werkt direct en is zeer makkelijk aan te brengen. De 100 procent natuurlijke formule bevat slechts zes ingrediënten, zonder chemische toevoegingen.

Lijfblad mag namens Sundau Brush een brush naar keuze weggeven! Maak kans en beantwoord de vragen uiterlijk voor 15 juni

Maak kans!
Artikel Cerave
Maak kans op 1 van de 10 pakketten van CeraVe!

Nieuw assortiment CeraVe SA Anti-ruwe huid
Stop met het verbergen van jouw ruwe, droge huid! CeraVe’s SA Anti-ruwe huidlijn biedt exfoliatie en hydratatie voor de extreem droge, ruwe en oneffen huid.

Lijfblad mag namens CeraVe tien pakketten weggeven! Wil jij kans maken? Beantwoord de vragen voor 15 juni.

Ja, ik doe mee!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten