Winacties

Elke maand geven we nieuwe prijzen weg.

Vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Website Kennistest

Test je kennis:
Hoe goed ken jij Lijfblad?

Al 25 jaar lang geeft Lijfblad advies en informatie die je als drogisterijmedewerker op de winkelvloer kunt gebruiken. Door de jaren heen is Lijfblad niet alleen qua vormgeving, maar ook qua rubrieken veranderd. Hoe goed ken jij Lijfblad eigenlijk?

Klik hier en win!
Website Beautykitchen Afbeelding

Duurzame beautycadeaus waar je blij van wordt!

Beauty Kitchen heeft een serie duurzame beauty-must haves voor iedereen die van natuurlijke schoonheidsverzorging houdt. Een selectie van prijswinnende en populaire, 100 procent natuurlijke Beauty Kitchen-producten, duurzaam verpakt in kleurrijke sets van vier, acht, twaalf of twintig mini’s. Het perfecte cadeau voor alle natural beauty lovers die de producten van Beauty Kitchen willen uitproberen.

Om de vragen te kunnen beantwoorden lees je de volledige tekst op pagina 27 van Lijfblad 1.

Klik hier en win!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten