Winacties

Doe mee met de leuke winacties en vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Artikel Winactie Provida Lb1
Veerkrachtige huid

In de biologische Q10 anti-aging dag- en nachtcrème van Provida stimuleert het co-enzym Q10 de biologische functies van de huid. Het beschermt de huid tegen schadelijke effecten van vrije radicalen. Wil jij deze crème uitproberen? Beantwoord dan de vragen en maak kans op een van de drie Skin Protection wintersetjes van Provida (twv € 42,95) die Lijfblad mag weggeven!

Maak kans op een wintersetje!
Artikel Winactie Skin Lb1

Goede huidbarrière

Een goede huidbarrière is belangrijk voor een mooie en gezonde huid. Skin for Skin focust op een gezonde huid van binnenuit en buitenaf! Nieuwsgierig geworden naar dit merk? Doe dan mee met deze leuke winactie en maak kans op een van de vijf boxen Build Boost Benefit, ter waarde van € 99,95! !

Doe mee!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten