Winacties

Doe mee met de leuke winacties en vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Wil jij dit jaar kans maken op een reischeque ter waarde van €2.500,-? Doe dan mee met alle winacties van dit jaar en vergroot je winkans! Want hoe vaker je meedoet aan onze jubileumacties, hoe meer kans je maakt op deze te gekke hoofdprijs.

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Website Kennistest Afbeelding

Kennistest waterpokken

De ziekte waterpokken is onschuldig, maar wel heel besmettelijk. Bijna iedereen krijgt als kind een keer waterpokken, meestal in de winter of in het begin van de lente. In de rubriek Zelfzorg op pagina 8 en 9 lees je alles over waterpokken en welk advies je je klant geeft. Tijd om je kennis te testen!

Test je kennis en win!
Site Neutrogena Winactie

Neutrogena, het nummer 1 gezichtsverzorgingsmerk in de Verenigde Staten*

Neutrogena verlegt de grenzen in wat er mogelijk is in huidverzorging door het samenbrengen van dermatologische wetenschap en esthetiek tegen een aanvaardbare prijs. Onder meer door nauw samen te werken met huidspecialisten bij de productontwikkeling en het gebruik van hoogwaardige en sterk geconcentreerde actieve stoffen. Met het Hydro Boost-assortiment kun jij de consument een complete lijn in hydratatie aanbieden: reiniging, verzorging voor dagelijks gebruik of een verwenkuur.

Om de vragen te kunnen beantwoorden lees je de volledige tekst op pagina 25 van Lijfblad 3.

Klik hier en win!
Site Olaz Whips Winactie

25 keer een feestje voor je gezicht!

Ook jij maakt kans op 1 van de 25 potjes Olaz Whip Regenerist SPF30
Onlangs introduceerde Olaz een revolutionair nieuw gezichtscrèmeconcept: Olaz Whips. De eerste gezichtscrème ter wereld die volledig verzorgt en tóch niet vet aanvoelt op je huid. Een innovatie die mogelijk werd door de ontwikkeling van een volkomen nieuwe technologie: Active Rush Technology. In Nederland is de Whips-lijn in drie verschillende varianten verkrijgbaar: Total Effects, Regenerist en Regenerist met SPF30.

Om de vragen te kunnen beantwoorden lees je de volledige tekst op pagina 27 van Lijfblad 3.

Klik hier en win!
Website Kennistest

Voorgaande winacties

Wil jij kans maken op een reischeque ter waarde van €2.500,-? Doe dan ook mee met de voorgaande winacties en vergroot je winkans! Want hoe vaker je meedoet aan onze jubileumacties, hoe meer kans je maakt op deze te gekke hoofdprijs.

Winacties editie 1

Winacties editie 2

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten