Winacties

Doe mee met de leuke winacties en vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Artikel Good4Fun
Lezersonderzoek

Neem jij deel aan ons minionderzoek? Het kost je slechts een paar minuten van je tijd. Deelnemen kan tot 30 november 2022 en je maakt kans op een maak je kans op een giftcard van Good4fun.

Maak kans!
Artikel Winactie S Oliver Lb5

Magisch duo

De nieuwe sensuele geuren voor vrouwen en mannen van s.Oliver Scent of You zijn een eerbetoon aan het magische moment waarop twee zielen elkaar ontmoeten. Doe mee met deze winactie en beantwoord de 3 vragen voor 30 november. Je maakt dan kans op de twee geuren die wij mogen weggeven!

Doe mee en win

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten