Winacties

Doe mee met de leuke winacties en vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Artikel Winactie Kennistest Puressentiel V2

Kennistest Puressentiel

De gezondheidsproducten van Puressentiel zijn 100 procent puur, natuurlijk en gemaakt op basis van essentiële oliën. Het brede assortiment producten is geschikt voor dagelijks gebruik én voor het hele gezin. De producten bevatten geen toegevoegde geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen! Test je kennis en lees alle informatie op pagina 24 van editie 3. Succes!

Mocht je meer willen weten volg dan ook de cursus Puressentiel op www.drogiweb.nl. In deze cursus krijg je een overzicht van alle productcategorieën en worden drie belangrijke producten verder uitgelicht.

Test je kennis!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten