Winacties

Doe mee met de leuke winacties en vermeld je gegevens en antwoorden in het formulier, stuur in en wie weet win jij een mooie prijs!

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de drogisterijbranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Artikel Weleda Skinfood V2

Maak kans op 1 van de 5 Skin Food-pakketten!

100 jaar Weleda
Sinds 1921 ontwikkelt Weleda 100% natuurlijke verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Al honderd jaar verbindt Weleda mens en natuur. Bij alles wat ze doen, staat de natuur centraal. Weleda viert haar honderdjarig bestaan graag samen met jou!

Lijfblad mag 5 Skin Food-pakketten weggeven! Wil jij kans maken? Beantwoord de vragen voor 12 augustus.

Ja, ik doe mee!
Lb0321 Jeewin

Maak kans op 1 van de 3 Jeewin-pakketten!

Jeewin-pakket
Met Jeewin heb je altijd een streepje voor! Jeewin is ontwikkeld in samenwerking met topsporters en bestaat uit vier lijnen: zonbescherming, spierverzorging, massageoliën en dagverzorging.

Lijfblad mag 3 Jeewin-pakketten weggeven! Wil jij kans maken? Beantwoord de 3 vragen voor 12 augustus en win!

Doe mee en win!
Artikel A Healthy Body

Maak kans op 1 van de 30 kleine of 1 van de 3 grote pakketten!

A Healthy Body-pakket
A Healthy Body is de aanbieder van natuurlijke producten voor de verzorging van huid en lichaam. Sinds kort heeft a Healthy Body natuurlijke vegan make-up in het assortiment. Lejla: 'I
k kies natuurlijk voor natuurlijk!' Jij ook?!

Lijfblad mag 30 kleine en 3 grote pakketten weggeven! Wil jij kans maken? Beantwoord de 3 vragen voor 12 augustus en win!

Doe mee en win

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten