Gedurende het hele jaar vind je in elke editie en/of online toffe acties waaraan uiteraard mooie prijzen verbonden zijn. En dat is niet alles! Want ook kun jij kans maken op een te gekke hoofdprijs: een reischeque ter waarde van € 2.500,-! Vergroot je winkans, want hoe vaker je meedoet aan de jubileumacties, hoe meer je kans maakt op die reischeque. Doe je aan twee acties mee? Dan maak je twee keer meer kans op de hoofdprijs. Doe je aan acht acties mee, dan maak je zelfs acht keer kans op een heerlijke luxe vakantie! Dat wil je toch niet missen?!

Wat moet je voor welke actie doen? Simpel, gewoon al onze edities en online kanalen in de gaten houden. Er is in het magazine een speciale jubileumrubriek te vinden.

Voorwaarden acties: je bent abonnee, je bent ouder dan 18 jaar en je bent werkzaam in de drogisterijbranche. Door de gegevens met ons te delen stem je toe dat we deze gebruiken om hierover met jou te communiceren. Als deelnemer ben je verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie om in aanmerking te komen voor de beschikbaar gestelde prijzen én de hoofdprijs, een reischeque van € 2.500,-. De hoofdprijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Met betrekking tot de hoofdprijs dient de winnaar zijn/haar medewerking te verlenen aan met de actie verband houdende publiciteit. De winnaar ontvangt hiervoor geen vergoeding. Lijfblad is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

UPDATES
Website Kennistest

Jubileumacties Lijfblad

In elke editie van Lijfblad tref je leuke acties in het kader van ons jubileum. Voor elke actie gelden onze standaard voorwaarden.

De winacties van editie 6 zijn:

Succes!

Klik hier om naar de winacties te gaan
Actie 6 Verlopen

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Facebookactie 6: Zomer S.O.S.!

De zomer is inmiddels in volle gang! Naast veel zon, horen daar helaas ook een aantal zomerse ongemakken bij zoals bijvoorbeeld zonneallergie en insectenbeten. Gelukkig is daarvoor in de winkel een oplossing te vinden!

Wat is jouw advies bij welk ongemak? Zet deze voor 22 juli a.s. onder onze betreffende Facebookpost of Instagrampost.

We verloten onder alle inzendingen één leuk zomers pakket. Wij zijn benieuwd naar jouw advies!

* Voor elke actie gelden onze standaard voorwaarden.

Foto: Mae Mu on Unsplash

Actie 5 Verlopen

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Facebookactie 5: Collega in het zonnetje!

Wie is binnen jullie team de absolute gezondheidsexpert? Of welke collega is onmisbaar voor een beauty-advies op maat? Tag je collega onder het bericht op onze Facebookpagina en dan maken jullie beiden kans op een verrassingspakket. We verloten 2 x 2 pakketten.

Deze 5e actie is niet alleen leuk voor het winnen van een pakket maar je geeft je collega ook nog eens een mooi compliment. Je kunt tot 12 juni meedoen. De winnaars maken we 13 juni bekend op onze social media-kanalen.

Actie 4 Verlopen Huidverzorgings Box

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Facebookactie 4: Win een huidverzorgings-box!

Waar lees jij Lijfblad? In de winkel tijdens je pauze of thuis op de bank? Stuur een leuke foto van de plek waar jij of waar jullie als team Lijfblad het liefste lezen voor 30 april a.s. op via onze Facebookpagina, Instagram of info@lijfblad.nl. De leukste foto* wint een mooie box met huidverzorgingsproducten! Woensdag 1 mei maken we de winnaar op onze Social Media-kanalen bekend en sturen wij de box naar het winkeladres van de winnaar. Pak je mobiel of fotocamera en shooten maar!

* Voor elke actie gelden onze standaard voorwaarden. Vergeet bij de foto niet aan te geven waar je werkt en wat je naam is!

Actie 2 Verlopen

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Facebookactie 2 en 3: Win een goodiebag voor jou en je collega!

Tag jouw collega!

Werkt jouw collega al 25 jaar…of zelfs langer in de drogisterijbranche?! Tag je collega dan onder het bericht op onze Facebookpagina. Want niet alleen jouw collega wint dan een te gekke goodiebag met producten, maar jij ook! We verloten in totaal 4 goodiebags.

Dat wil je toch niet missen.

Je kunt je collega tot 28 februari a.s. taggen op onze Facebookpagina. Vervolgens zullen wij via Facebook Messenger contact met je opnemen om de goodiebag toe te laten sturen/ brengen.

Actie1 Verlopen

DEZE ACTIE IS VERLOPEN
Facebookactie 1: Win een taart!

Bestaat jouw winkel of de winkel waarin je werkzaam bent in 2019 ook 25 jaar? Geef de winkel dan voor 9 januari a.s. op via info@lijfblad.nl en dan vieren wij dit samen met jou! Donderdag 10 januari maken we de winnaar bekend en brengen wij een prachtige taart persoonlijk naar de geselecteerde winkel.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten