De jubileumactie is gesloten en de winnaar van de hoofdprijs is bekend.

Gedurende het hele jaar vind je in elke editie en/of online toffe acties waaraan uiteraard mooie prijzen verbonden zijn. En dat is niet alles! Want ook kun jij kans maken op een te gekke hoofdprijs: een reischeque ter waarde van € 2.500,-! Vergroot je winkans, want hoe vaker je meedoet aan de jubileumacties, hoe meer je kans maakt op die reischeque. Doe je aan twee acties mee? Dan maak je twee keer meer kans op de hoofdprijs. Doe je aan acht acties mee, dan maak je zelfs acht keer kans op een heerlijke luxe vakantie! Dat wil je toch niet missen?!

Wat moet je voor welke actie doen? Simpel, gewoon al onze edities en online kanalen in de gaten houden. Er is in het magazine een speciale jubileumrubriek te vinden.

Voorwaarden acties: je bent abonnee, je bent ouder dan 18 jaar en je bent werkzaam in de drogisterijbranche. Door de gegevens met ons te delen stem je toe dat we deze gebruiken om hierover met jou te communiceren. Als deelnemer ben je verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie om in aanmerking te komen voor de beschikbaar gestelde prijzen én de hoofdprijs, een reischeque van € 2.500,-. De hoofdprijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Met betrekking tot de hoofdprijs dient de winnaar zijn/haar medewerking te verlenen aan met de actie verband houdende publiciteit. De winnaar ontvangt hiervoor geen vergoeding. Lijfblad is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

UPDATES

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten