4 januari 2021

Kruidvat valt in de prijzen

Consumenten hebben meerdere huismerkproducten van Kruidvat verkozen tot ”Huismerk Product van het jaar 2021”. De organisatie achter de jaarlijkse productverkiezing “Gekozen Product van het Jaar” (POY Operations) is dit jaar voor het eerst ook op zoek gegaan naar de beste huismerkproducten van het jaar.

Kruidvat wint ‘Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2021’ in 5 categorieën met de producten: Kruidvat Oh My Hair Gummies, Kruidvat Crème Haarkleuring No Ammonia, Kruidvat Lash Define Skinny Mascara, Kruidvat Natures Shampoo en Kruidvat Midpack Luiers in de maat 0, 1 en 2.


Streng selectieproces


Het bekende beeldmerk ”Gekozen Product van het Jaar” is het resultaat van een streng selectieproces en is al jaren zichtbaar op tientallen producten in Europese supermarkten en winkels. Om ook huismerken in hun eigen categorie te laten uitblinken in innovatie en eigenheid organiseert het bedrijf achter “Gekozen Product van het Jaar” (POY Operations), deze onderscheidende productverkiezing. Resultaat? Erkenning van kwaliteit en waardering voor Kruidvat eigen merk.

Winnende categorieën 


De 5 verkozen Kruidvat producten, getest en uitgeroepen tot “Huismerk Producten van het Jaar 2021” door de consument:

Oh My Hair!

Door de toenemende populariteit en de vraag naar nieuwe toedieningsvormen van vitaminen, lanceerde Kruidvat vorig jaar de Kruidvat Oh My Hair Gummies. Geen tabletten of poeder, maar een vrolijk, zacht en smakelijk voedingssupplement om je beauty te ondersteunen van binnenuit. De gummies bevatten zink en biotine (¬5000ug) wat goed is de conditie en behoud van glanzend haar.

Milde haarkleuring zonder ammoniak

Kruidvat heeft sinds kort een voordelige ammoniakvrije haarkleuring van eigen merk. De Kruidvat Crème Haarkleuring No Ammonia is met alle vijf de kleuren in de prijzen gevallen. De haarkleuring is milder dan een gewone haarkleuring waardoor je haar een mooie glans behoudt. De formule zorgt voor een rijke, natuurlijk ogende kleur en een langdurig kleurresultaat met perfecte grijsdekking. 

Mascara voor de dunste en kortste wimperhaartjes

Accentueer je ogen met de Kruidvat Lash Define Skinny Mascara. Het ultradunne borsteltje omhult zelfs de dunste en kortste wimperhaartjes en creëert in no time verlengde en volle wimpers. De Kruidvat skinny mascara is 100% vegan.

Zacht voor je haar en het milieu

Vanuit de passie om goed voor jezelf én voor de natuur te zorgen ontwikkelde Kruidvat Natures Shampoo. Een vegan product met biologische ingrediënten en een verpakking van gerecycled materiaal. De milde, pH-huidneutrale formule is geschikt voor alle haartypen en reinigt het haar en de hoofdhuid op zachte wijze. 

Droge billetjes voor de meest beweeglijke baby’s en peuters

In de maat 0, 1 en 2 zijn de Kruidvat Midpack Luiers uitgeroepen tot “Huismerk Product van het Jaar”. Het is niet de eerste keer dat de Kruidvat luiers een prijs winnen, in 2020 werden de luiers verkozen tot Beste Koop door de Consumentenbond (Kruidvat luiers ‘Maxi 4’). De luiers beschermen – zowel overdag als ’s nachts – optimaal door de drie absorberende kanalen in de kern die het vocht snel opnemen en gelijkmatig verspreiden. Met het handige plasalarm kun je zien of de luier al aan vervanging toe is. De luiers hebben het EU Ecolabel dat staat voor lage milieubelasting tijdens de hele levenscyclus van het product vanaf de grondstoffen tot de afvalfase.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten