26 februari 2018

100% Natuurlijke Award Winning Multifunctionele Balm

Eén product voor heel veel toepassingen. Wij werden nieuwsgierig naar deze multifunctionele balm en wilden hier meer over weten.

Waarom heet het Nipple Balm?

Voor de komst van Dr. Lipp werd lanoline meestal gebruikt door verpleegkundigen bij borstvoeding. De herstellende en voedende eigenschappen van lanoline zijn in de loop der eeuwen goed bestudeert en kunnen op andere gebieden op de huid worden toegepast.

Wat is medische lanoline?

Lanoline is de olie die schapenwol beschermt en voedt. 'Medical Grade' betekent dat het 100% gezuiverd is naar de hoogst haalbare medische standaard. 

Review-Open-Tube

Waarom is het zóoo geweldig?

  • Lanoline voedt en hydrateert tot wel 8 uur.
  • Dr. Lipp versnelt het herstel van de huid.
  • De moleculaire structuur is bijna identiek aan onze eigen natuurlijke huidoliën, dat is dan ook de reden waarom het zo fantastisch werkt.
  • Dr. Lipp is echt dagelijks te gebruiken voor onder andere droge/gescheurde lippen, eczeem, droge plekjes op de huid, fijne lijntjes onder de ogen.

Maar bedenk ook omdat Dr. Lipp zo herstellend werkt, waardoor deze ook zeer geschikt is voor kleine snijwondjes, brandwonden en schuurplekken. Ook herstelt de balm gespleten haarpunten.

Én NATUURLIJK is de balm perfect voor gevoelige tepels door borstvoeding én omdat het 100% natuurlijk is, is het 100% veilig voor je meest kostbare bezit: je baby!

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten