6 juni 2019

100% natuurlijke bescherming

Met het heerlijke warme weer is het fijn als je je beschermd voelt tegen ongewenste transpiratiegeurtjes. Salt Of The Earth deodorant zorgt ervoor dat we ons optimaal beschermd voelen. En dat op een 100% natuurlijke en effectieve manier. Salt Of The Earth is gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout – potassium alum- waarmee je langdurig beschermd bent. Het zoutfilmpje op de huid zorgt ervoor dat onprettige geurtjes geen schijn van kans maken.

De poriën worden niet geblokkeerd of vernauwd; de bacteriën die de transpiratiegeur veroorzaken overleven simpelweg niet in het zoute milieu. Een perfecte natuurlijke oplossing dus. De deodoranten van Salt Of The Earth zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij. Zo vier je de zomer 100% natuurlijk, 100% effectief en zonder chemicaliën!

Een warm welkom aan het jongste familielid

Volledig in balans – zo laat Salt Of The Earth Pure Balance zich het best omschrijven. De nieuwste deodorant binnen de familie combineert natuurlijke geurextracten als ceder en bergamot wat zorgt voor een heerlijk frisse en gebalanceerde geur. Naast huidverzorgende aloë vera bevat Pure Balance 15 botanische extracten en essentiële oliën (waaronder ylang ylang) die de deodorant ultiem verzorgend maken. Een combinatie van vier actieve natuurlijke ingrediënten – potassium alum, baking soda, magnesium olie en triethyl citraat – zorgt voor 100% effectiviteit. De deodorant werkt tegen witte en gele vlekken en is verkrijgbaar als 100ml Spray en 75ml Roll-On.

Pure Balance is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten