29 mei 2020

40 jaar UniPharma!

Veertig jaar geleden ontstond UniPharma uit een fusie van de twee familiebedrijven, Gebroeders Mulder en Wehapharm. Een historie die teruggaat tot 1877.

Dit jaar viert UniPharma haar 40ste verjaardag. Veertig jaar UniPharma is veertig jaar vertrouwen van klanten, medewerkers en leveranciers. In die veertig jaar hebben ze de lange termijn samenwerking altijd laten prevaleren boven het korte termijn belang. Het belang dat hier aan wordt gehecht, is verankerd in de payoff: Gezonder Ondernemen.

Behoefte aan onderscheidende aanbieder

UniPharma: 'Gezien de toeloop van nieuwe klanten is er meer dan ooit behoefte aan een gezonde, meedenkende en onderscheidende aanbieder in de markt. Als zelfstandig familiebedrijf kennen we de mores waar zelfstandig ondernemers dagelijks mee te maken hebben. Ondernemen doen we onder de naam UniPharma immers al veertig jaar'.

Ter gelegenheid van haar 40 jarig bestaan heeft UniPharma een Jubileumboek uitgegeven. Hierin worden de 4 pijlers van UniPharma: Groothandel, Fulfilment, Retail en Distributie, nader belicht.

Bekijk online het jubileumboek

Noot: UniPharma is een familiebedrijf waar zelfstandig ondernemerschap 100% centraal staat. Met een team van meer dan 200 medewerkers vaart UniPharma een duidelijke eigen koers, waarbij de focus op groeimarkten centraal staat. De klanten van UniPharma profiteren van een moderne logistiek en een flexibele organisatie met betrokken medewerkers. Vanuit haar distributiecentrum bevoorraadt UniPharma meer dan 2000 drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, parfumeriespeciaalzaken en supermarkten in heel Nederland en Belgiƫ.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten