28 augustus 2017

Abyssinian Oil: dé held(in) op het gebied van huidverzorging

Het is beter dan arganolie, en zelfs jojoba-olie kan er niet tegenop. Abyssinian Oil is dé beauty-heldin van nu; een werkzaam, duurzaam en natuurlijk superingrediënt dat fijne lijntjes en rimpeltjes reduceert, schade door vervuiling herstelt én afrekent met dofheid door dehydratie. Deze ‘skin superfood’ bevat hogere gehaltes van het zo belangrijke Omega 9 vetzuur dan elke andere olie out there. Niet voor niets creëerde natuurlijk skincaremerk Beauty Kitchen op basis van deze wonderolie een complete huidverzorgingslijn!

Abyssinian Oil

De kracht van Abyssinian Oil uit de keuken van Beauty Kitchen? Die zit in de hoge concentraties Omega 9 vetzuren en in de formule die sprekend lijkt op ons natuurlijke huidvet (sebum). Abyssinian Oil trekt in no-time in de huid, beschermt direct tegen vochtverlies en knapt de structuur van de huid en de teint zienderogen op.

Lief voor de huid én de natuur

Abyssinian Oil is echter niet alleen lief voor de huid, het is ook lief voor de natuur. De 100% natuurlijke olie wordt geoogst uit Crambe Abyssinica, die duurzaam in Engeland wordt geteeld. Beauty Kitchen: “De plant produceert een wolk van witte bloemetjes waar bijen dol op zijn. De bolletjes die na de bloei ontstaan zitten boordevol gezonde en huidvriendelijke oliën. Een plant om van te houden!’

Super skin savers

Beauty Kitchen omschrijft de producten uit de Abyssinian Oil-lijn als ‘superheldinnen voor de huid’ en biedt met de Abyssinian-range een complete serie die de huid koestert.

Sterproduct is het Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate; een verfijnde olie die huid intensief hydrateert met Abyssinian Oil, magnolia olie, palmarosa en rozenbottelolie die de celdeling en collageenproductie stimuleert. Naast het Facial Concentrate bestaat de lijn uit de diep reinigende Cream Cleanser, het effectieve 5 Minute Miracle Mask, het lichtgewicht Intensive Eye & Deep Line Serum, het detoxerende Night Halo Potent Sleep Mask en de supergeconcentreerde Daily Hand Treatment.

Pre-cycled verpakkingen

Beauty Kitchen gebruikt voor een groot deel van de Abyssinian skincare producten pre-cycled verpakkingen. Check de etiketten om erachter te komen of jouw Abyssinian skin saver gemaakt is van de overschotten van andere beautymerken.

Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België.Bron: MVPR

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten