23 juni 2022

Alflorex® ter behandeling van PDS symptomen*

Ongemakken als buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel kunnen erg vervelend zijn. Zeker als je er dagelijks last van hebt. Alflorex® met één unieke en gepatenteerde Bifidobacterium longum 35624® bacteriestam is speciaal ontwikkeld voor mensen met PDS symptomen en zorgt voor een bewezen vermindering van deze vervelende klachten.

Wetenschappelijk onderzoek

Alflorex® is ontwikkeld in één van ’s werelds vooraanstaande onderzoekscentra voor het microbioom, APC Microbiome Institue in Ierland. Dagelijks wordt onderzoek gedaan naar de verschillende levende bacterieculturen, ook wel bekend als probiotica, die impact hebben op de gezondheid van het maagdarmstelsel.

Verstoring in maagdarmstelsel

De darmen wordt ook wel het vergeten orgaan genoemd. Wetenschappers beginnen de complexe rol die bacteriën in onze darmen spelen en de relaties die de bacteriën onderling hebben steeds beter de begrijpen. Zo zijn er veel factoren die de kwetsbare balans in onze darmen kunnen verstoren, waaronder antibiotica, stress en een ontoereikend dieet. Spijsverteringsproblemen zoals voedselintolerantie, buikpijn, constipatie en een opgeblazen gevoel komen steeds vaker voor.

PDS klachten

Alflorex® met de unieke Bifidobacterium longum (B. longum35624® bacteriestam is speciaal ontwikkeld voor mensen met PDS symptomen en zorgt voor een bewezen vermindering van deze vervelende klachten.

Hoe werkt Alflorex®?

De 35624® bacterie in Alflorex® behoort tot een bacteriefamilie die van nature voorkomt in de menselijke darmen en die bij de geboorte wordt overgedragen van moeder op kind. De bacterie wordt getransporteerd via het spijsverteringsstelsel en bereikt de darm levend. Alflorex® zorgt voor een kalmerende en versterkende barrière in de darm, wat minder irritatie geeft.

Alflorex® voor PDS vermindert symptomen zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree, buikpijn en constipatie

  • Slechts één capsule per dag
  • Kleine, gemakkelijk slikbare capsules
  • Op elk gewenst moment van de dag
  • 30 capsules goed voor één maand Alflorex®
  • Gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek
  • Gebruik Alflorex® dagelijks, minimum van 4 weken, om het effect in stand te houden
  • Alflorex® is geschikt voor mensen die vegetarisch, halal en koosjer eten of een FODMAP-dieet aanhouden

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) gerelateerde klachten als buikpijn of andere vervelende symptomen van PDS? Alflorex® is geregistreerd als medisch hulpmiddel tegen symptomen van PDS*

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten