13 oktober 2022

Beste DA van het jaar 2022

Dinsdag 10 oktober jl. waren wij tijdens een goed, georganiseerde avond aanwezig bij de uitreiking van de titel 'Beste DA van het jaar 2022'. Vanaf januari 2022 is de Nederlandse Drogisterij Service (NDS) gestart met deze verkiezing. Vele winkels gingen de strijd aan om de felbegeerde titel te winnen.

De wedstrijd kende verschillende onderdelen zoals flitswedstrijden, waarin ondernemers actief met een specifiek merk/ product aan de slag gingen waarmee punten en prijzen te winnen waren. Alle winkels werden bezocht door een mystery shopper, die de winkels onder andere beoordeelde op klantvriendelijkheid, professionaliteit in het geven van gezondheidsadvies en uitstraling van de winkel. En natuurlijk was er de Pitch-dag.

Tijdens de uitreiking werden de zes regiowinnaars bekend gemaakt:

  • DA Overloon
  • DA Heeswijk-Dinther
  • DA Zuidwolde
  • DA de Veldmaat (Haaksbergen)
  • DA van Zessen (Alblasserdam)
  • DA Oosterom

De titel van 'Beste Nieuwe Winkel' is gegaan naar DA Anna Anna Paulowna

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Artikel Da Zuidwolde Winnaar

De titel 'Beste DA van het jaar 2022' is gegaan naar DA Zuidwolde! Moeder en dochter Alida en Lotte Blokzijl hebben met hun team een fantastisch juryrapport ontvangen en mogen zich een jaar langs de beste DA-winkel van Nederland noemen. Daarnaast hebben ze tijdens de uitreiking een weekend weg, naar een stad naar keuze in Europa, met het hele team aangeboden gekregen . Gedurende hun afwezigheid zullen de MT-leden van NDS de winkel gaan runnen.

Van harte gefeliciteerd!

Fotocredit: Nederlandse Drogisterij Service

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten