21 augustus 2017

Bourjois lanceert eerste volumemascara die je eindeloos kunt layeren

Verhoog het volume van je wimpers voortdurend met de nieuwe Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara. Geïnspireerd door de Parijse vrouw die graag een statement maakt en haar (make-up) look altijd moeiteloos afstemt op het moment. Met deze innovatieve, voller makende mascara layer jij eindeloos en pas jij jouw ‘oogverblindende’ look aan voor elke situatie.

Aanpasbaar volume dat je ogen opent

Met de Volume Reveal Adjustable Volume Mascara kun je je wimperlook bijwerken zonder de ‘oude’ mascaralaag eerst te verwijderen. Breng de Adjustable Volume Mascara elk moment van de dag opnieuw aan - zonder klonterig resultaat.

Groot volume, geen klontjes

De mascara, verrijkt met smeltende, zachte, nieuwe generatie wassoorten, heeft een crèmige textuur die nog beter over de wimper glijdt. Hierdoor is het mogelijk om een lash touch-up te realiseren, zelfs wanneer de eerste laag al droog is. Je brengt de mascara makkelijk aan dankzij het Ultra Gliding borsteltje met superzachte neopreen borstelharen, die iedere wimper soepel omhelzen. De mascara is een combinatie van Parijse chic en gemak en komt in een slanke, zwarte huls met een 3x vergrotende spiegel. Perfect voor on the go touch-ups!

Tip van Bourjois: “Omlijst de prachtige ooglook met mooi gevormde wenkbrauwen. Bourjois’ nieuwe complete Brow Palette is alles wat je nodig hebt voor het fixeren, vormen, kleuren en verfraaien van je wenkbrauwen; een getinte was, een definiërend poeder, een highlighter en een dubbelzijdige pro-applicator.”

 
Bron: Coty Benelux

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten