4 juni 2020

Bulldog skincare

Mannen houden van duidelijkheid. Niet moeilijk doen, maar snel en effectief handelen voor het beste resultaat. Dat geldt ook voor hun dagelijkse huidverzorging. Bulldog speelt hier goed op in: het is eenvoudig in gebruik, eerlijk, trouw en ongecompliceerd.

Driestappenplan

Het Britse merk Bulldog is speciaal afgestemd op de verzorging van de mannenhuid. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn overtuigend effectief. Bulldog heeft een simpel driestappenplan ontwikkeld voor een verzorgde en gehydrateerde huid.

Stap 1: Original Face Wash

Deze facewash op basis van Aloë vera, camelinaolie en groene thee is speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen. Citrus en houtachtige basisnoten zorgen voor een lichte, mannelijke geur. Het romige schuim droogt niet uit en maakt je gezicht schoon, fris en gehydrateerd.

Stap 2: Original Moisturizer

Thumbs up voor deze crème. Het geeft je huid dagelijks waardevolle hydratatie, zonder vettig te zijn. Het is verrijkt met natuurlijke ingrediënten als Aloë vera, camelinaolie en groene thee. Breng het ’s ochtends en ’s avonds aan op een schone huid.

Stap 3: Original Beard Oil

Deze baardolie maakt snor- en baardharen zacht en soepel en verzorgt de huid eronder. Tot ziens vervelende jeuk, hallo natuurlijke glans. Doe een kleine hoeveelheid − twee tot vier druppels − in je handpalm en masseer dit goed in de baard.

Verantwoord en vegan

De producten van Bulldog zijn natuurlijk, volledig veganistisch en dierproefvrij. Ook bevatten ze geen kunstmatige kleurstoffen of synthetische geurstoffen. Ook aan de verpakking is gedacht. Die is gemaakt van volledig recyclebaar suikerrietplastic, waarbij geen fossiele grondstoffen zijn gebruikt.

Voor meer informatie: www.bulldogskincare.com

(sponsored bericht)

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten