31 augustus 2017

Collistar & illy Collezione Caffè: een combi van cosmetica en koffie

Een make-up collectie geïnspireerd op koffie. Speciaal voor de liefhebbers van schoonheid, smaak, kunst en kwaliteit lanceert Collistar in samenwerking met illy ‘Collezione Caffè’. De make-up collectie van herfst/winter 2017-2018 die een nieuw hartstochtelijk hoofdstuk schrijft in de reis van ‘Ti Amo Italia’.

Collistar x Illy

Alles wat Collistar en illy doen, doen ze met heel hun hart; hetzelfde soort hart. Dat was voor beide Italiaanse merken de reden om hun krachten te bundelen en het hart te kiezen als symbool voor hun verhaal; een verhaal over liefde, schoonheid, smaak, het leven, schoonheid en koffie.

Bronzing Powder

Het sterproduct in de Collezione Caffè-lijn is het Bronzing Powder. Een nieuw bronzing poeder die direct een prachtige zongebruinde teint geeft, zich gemakkelijk laat blenden en waarin het symbolische hart van beide merklogo’s gegraveerd is. Er zijn twee varianten, die jij kiest afhankelijk van de gewenste look en teint. Collistar: “Waar heb jij zin in? Medium of dark roast? Wil je een stralend pareleffect of een mat bronzing effect?” Breng de zachte poeder aan over het hele gezicht voor een zomers gelaat, het hele jaar door. Of gebruik de bronzer om te shapen en het gezicht perfect te accentueren.

Puro lipstick

Je lipstick matchen met je favoriete drankje? Het kan met de Collistar Collezione Caffè Puro lipstick in vijf trendy, bruinrode kleuren. Uiteraard met de naam van je favoriete kop koffie; cappuccino, caffè macchiato, espresso, moka en ristretto. Stuk voor stuk pure en dekkende kleuren voorzien van hydraterende en voedende ingrediënten als hyaluronzuur, wassen, retinol en vitamine E voor perfecte anti-aging bescherming en superzachte lippen.

Meer koffie cosmetica

Naast het Bronzing Powder en de Puro lipsticks bestaat Collezione Caffè uit twee 4 Color Eyeshadow Palettes geïnspireerd op gebrande koffiebonen, drie Tattoo Effect Eyebrows twist-up wenkbrauwpotloden, een Professional Eyeliner in de kleur Coffee en vijf nieuwe Oil Nail Lacquers met mirror effect.

Collezione Caffè is vanaf september 2017 te koop bij geselecteerde luxe parfumerieën en drogisterijen.

 
Bron: Collistar Benelux B.V.

Lijfblad is uitsluitend voor drogisterijmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten